0.9 C
Vaslui
04-dec.-2022

Primarul de la Dimitrie Cantemir îsi bate joc de producãtori

- Advertisement -

BÃTAIE DE JOC Primarul Viorel Florea este autorul unui gest unicat probabil în România. Refuzã sã elibereze unui agricultor certificatul de producãtor pe motiv cã s-a înscris pe listele electorale ale altui partid. Culmea este cã e vorba de cel mai mare legumicultor din comunã! „Toate pietele din judet sunt pline de tigani care n-au pus mâna în viata lor pe un rãsad, iar noi, care muncim zi de zi tot anul, stãm acasã si ne uitãm cum ni se stricã legumele”, a declarat amãrât Constantin Iulian, cel cãruia primarul refuzã sã-i elibereze certificatul!

Are trei solare, dar nu poate sã vândã nimic deoarece primarul comunei a gãsit de cuviintã sã nu-i elibereze certificatul de producãtor. Desi are tot dreptul sã beneficieze de acest act, Constantin Iulian a fost refuzat pentru cã asa au vrut „muschii” primarului. „Am depus cerere la Primãrie ca în fiecare an, dar nu am primit certificatul. L-am cãutat pe primar sã-l întreb de ce nu vrea sã-mi dea actul, iar acesta a râs de mine. A zis cã sã astept sã mi se coacã rosiile. Pe lângã rosii eu am si castraveti. Mi se stricã pe curpãn de am ajuns sã-i dau la gãini”, ne-a declarat Constantin Iulian.

Ce au rosiile cu politica?

„Am solarele de mai multi ani. Niciodatã nu au fost probleme pânã acum. M-am înscris pe lista de consilieri la alt partid decât cel a primarului si de aici si problema. Nu înteleg, însã, ce treabã are politica cu rosiile. Sunt cetãtean al acestei comune, îmi plãtesc impozitele si nu cer o favoare, ci un drept al meu. Eu am muncit din greu si nu vreau decât sã pot sã-mi fie rãsplãtitã munca. Asta numai la noi se poate întâmpla. Cei care muncesc li se pun piedici iar cei care stau degeaba au de câstigat. Toate pietele din judet sunt pline de tigani care n-au pus mâna în viata lor pe un rãsad, iar noi, care muncim zi de zi tot anul, stãm acasã si ne uitãm cum ni se stricã legumele” a declarat Constantin Iulian.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.