spot_imgspot_img
27.3 C
Vaslui
26-sept.-2023

Primarul din Piatra Neamţ, adormit de discursul Elenei Udrea

- Advertisement -

Discursul Elenei Udrea l-a adormit pe primarul Pinalti. În timp ce ministrul dezvoltării vorbea la Piatra Neamţ despre hărnicia oamenilor din oraş, primarul Gheorghe Ştefan era ocupat să …moţăie. Si nu e prima data!

Pe Elena Udrea nu a speriat-o ploaia din Piatra Neamţ. Şi-a pus pantofii cu toc şi a mers să semneze două contracte de finanţare pe bani europeni. Pe primarul Gheorghe Ştefan, însă, vremea rea l-a ţinut la căldură, aşa că nu i-a ieşit în întâmpinare.

Primarul a vrut totuşi să-i arate Elenei Udrea cât de gospodar este, aşa că a pregătit pentru ea un film în care erau prezentate realizările oraşului. Doamna ministru a părut atât de interesată, încât a vorbit la telefon pe toată durata prezentării. A remarcat însă că oamenii din Piatra Neamţ sunt harnici şi a ţinut să-i laude. În acest timp, primarul Pinalti îşi arăta interesul pentru laudele ministrului Dezvoltării, cu ochii închişi.

Dacă vorbele despre fondurile europene l-au adormit, cele despre fotbal l-au trezit imediat pe primarul Gheorghe Ştefan.

Se pare că Gheorghe Ştefan traversează o perioadă destul de obositoare. Nu este prima oară când edilul adoarme în timpul unui discurs. Weeknedul trecut, Pinalti a adormit pe scaun la alegerile PDL Buzău. Orele lungi de discuţii se pare că l+au epuizat pe edil care a aţipit de mai multe ori.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.