Primarul Dumitru Boroș și-a căsătorit fiul cel mare la propriu! (FOTO)

PRIMAR ȘI TATĂ… Momente deosebit de emoționat pentru primarul Bârladului Dumitru Boroș, care ieri, a luat parte la cununia fiului său cel mare, atât din postura de tată cât și din cea de primar al orașului. Bogdan Boroș, de 35 de ani, este un avocat de succes, la o casă de avocatură din București, și, deși ar fi putut să-și pună pirostiile în capitală, a ales să trăiască această zi unică în viața sa, în urbea natală, alături de toți cei dragi. Fără îndoială, pe primarul Dumitru Boroș, emoțiile l-au pus la încercare, dar a făcut față cu brio. Evenimentul a avut loc în Parcul „Mihai Eminescu”, acolo unde în această vară mai mute perechi de miri și-au unit destinele.

La cununia civilă a fiului primarului Dumitru Boroș, au participat 26 de persoane, rude ale mirilor . Vremea a fost superbă, ceea ce a făcut ca mulți bârlădeni să fie la acea oră în Parcul Eminescu. Cei mai mulți dintre ei au căutat să facă filmulețe și poze cu tinerii căsătoriți, cărora le-au urat „Casă de Piatră”. Trebuie spus că Parcul „Mihai Eminescu” a devenit un punct de atracție în Bârlad, fiid cel mai nou construit, dar și cel mai modern. Vara aceasta aproape toate cuplurile de tineri căsătoriți au ales acest loc pentru cununia civilă, întruc ât pe lângă frumusețea lui, aici se poate respecta foarte bine și regula distanțării fizice.

Proaspăta doamnă Boroș este brăileancă

Mireasa este o frumoasă tânără din Brăila, pe care Bogdan Boroș o cunoaște din timpul facultății. Proaspăta sa soție, Adriana, este economist la o multinațională în București. Inițial, acest eveniment fericit fusese programat pentru luna martie, însă, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, a fost reprogramat pentru 30 August. După ce și-a cununat fiul, cu emoție în glas, primarul Dumitru Boroș le-a urat „Casă de Piatră” și le-a dat un sfat: „Faceți cât mai repede copii, care vă umplu inima de bucurie și vă împlinesc dragostea! Eu abia aștept să devin bunic. Casă de piatră”, a spus copiilor săi care și-au unit destinele ieri. Cât despre fericita mamă a celor doi băieți ai familiei Boroș, Carolina, aceasta a plâns și a râs în același timp. De emoție și bucurie! Familia Dumitru și Carolina Boroș au trăit pentru prima dată un astfel de eveniment în familie. Ei au doi copii, doi băieți, pe Bogdan – avocat și pe Ștefan – judecător la Curtea de Apel Buzău. Ambii băieți au urmat cariera tatălui, iar Bogdan este primul dintre copiii lor, care și-a întemeiat o familie. Ne alăturăm și noi și le urăm „Casă de Piatră!”.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ