Primarul Dumitru Boroș și peste 10 funcționari din Primărie, infectați cu SARS CoV 2!

Dumitru Boroș

ALERTĂ... Peste zece funcționari publici printre care primarul Dumitru Boroș și Cătălin Haret, secretarul municipiului Bârlad, un consilier al primarului Dumitru Boroș, angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială, Biroului de Dezvoltare Locală, Taxe și Impozite, sunt infectați cu noul coronavirus. În vederea protejării sănătății cetățenilor, precum și a personalului din cadrul Aparatului propriu de specialitate al Primarului Municipiului Bârlad, în perioada 12.10.2020 — 30.10.2020 accesul în clădirea Primăriei Municipiului Bârlad va fi limitat, soluționându-se doar cererile și problemele de strictă urgență.

Primarul Dumitru Borș, a cărei soție, prof. Carolina Boroș, a fost depistată pozitiv la testul PCR pe 1 octombrie, a fost testat și el odată cu soția și testul a fost negativ. Ieri însă, cel de al doilea test pentru depistarea virusului SARS CoV 2 a ieșit pozitiv și astfel că primarul Boroș s-a internat în spitalul din Bârlad, pentru analize și tratament. La fel și secretarul municipiului Bârlad, Cătălin Haret, care și el este depistat pozitiv la virusul care provoacă boala Covid 19, s-a internat în spital, precum și alți funcționari din Primărie. De asemeni, câteva zeci de funcționari sunt în izolare la domiciliu, fiind contacți cu colegii infectați.

S-a limitat accesul în Primărie

Ca urmare, pentru protejarea sănătății cetățenilor, precum și a personalului din Primăria Bârlad, în perioada 12 octombrie — 30 octombrie, accesul în clădirea instituției va fi limitat, soluționându-se doar cererile și problemele de strictă urgență.

Încasările de impozite și taxe, precum și încasarea taxei speciale de salubritate pentru persoane fizice, pot fi efectuate în continuare și la ghișeul din incinta Cinematografului „Victoria”.

Pentru limitarea contactului dintre cetățeni si funcționarii publici, reamintim numerele de telefon de la serviciile Primăriei Bârlad, accesibile în intervalul orar 8.00 – 15.00, de luni până vineri, inclusiv două numere de telefon mobil noi, active în perioada menționată, de la care se pot obține informații suplimentare:

Serviciul Impozite și Taxe Persoane Fizice – Telefon fix: 0235/208, 218; Mobil: 0730/026290

Serviciul Impozite și Taxe Persoane Juridice – Telefon fix: 0235/411760 int. 127, mobil: 0771/158519

Serviciul Contracte de închiriere, Concesionare, Autorizare Liberă Inițiativă – Telefon fix: 0235/411760, int. 124 (Contracte) și 207 (Autorizații de Funcționare); mobil 771/158519.

Reamintim și cum se pot plăti amenzile, taxa de salubrizare, impozitele și taxele locale, de acasă, folosind platforma www.ghișeul.ro, urmând doar câțiva pași simpli.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ