15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

PRIMARUL HULIGAN DE LA USL (video)

- Advertisement -

Vasile Puiu a rãnit un bãtrân de 87 de ani!

VIOLENTÃ De când a iesit la ivealã faptul cã a semnat angajamentul de turnãtor la Securitate, sub numele de cod „Sorin”, primarul Vasile Puiu de la Vetrisoaia a devenit… cam nervos! A demonstrat asta si duminica trecutã când, iesind prin sat pentru a-si face campanie electoralã, primarul Puiu nu a rãbdat întrebãrile unui bãtrân de 87 de ani, pe care l-a lovit în plinã stradã, rãnindu-l la o mânã. S-a nimerit prin preajmã un pensionar din Vaslui, care a filmat totul. În fata cameramanului amator, primarul s-a prefãcut cã nu stie nimic, în ciuda faptului cã multi dintre cei prezenti au fost martori când Puiu l-a lovit pe bãtrân.

AGRESIUNE „Eu doar l-am întrebat de ce mi-a luat pãmântul de doi ani si se foloseste de el, iar de mine îsi bate joc si nu îmi dã nimic, iar el, Vasile Puiu, mi-a dat cu ceva, un patent cred, peste brat, de m-a umplut de sânge”, a spus Pavel Rogojanu, 87 de ani, arãtându-si bratul rãnit si plin de sânge. Si dacã nu s-ar fi nimerit în acel moment prin preajmã un vasluian care avea asupra sa o camerã de filmat, probabil, aceastã relatare a bãtrânului ar fi fost greu de crezut. Conform celor filmate, dar si martorilor care au asistat la întreaga scenã, totul s-a petrecut în piata din Vetrisoaia, unde era prezent si primarul Puiu, însotit de câtiva sustinãtori. Pavel Rogojanu a mers la ales si l-a întrebat de pãmântul pe care acesta i l-a luat în mod abuziv. Scos din sãrite de nemultumirea bãtrânului, Vasile Puiu l-a lovit golãneste. Cei care erau în preajmã însã, au vãzut totul.

L-a lovit golãneste pe bãtrân!

„Primarul i-a dat peste mânã, am vãzut noi toti, câti eram aici. Mosul a vrut sã stie de pãmântul lui, iar primarul i-a spus printre dinti <<îti trebuie pãmânt, na!>>. Si l-a pocnit”, au spus, revoltati, sãtenii, martori la cele întâmplate. Contextul a fost surprins si de un vasluian, care se afla în vizitã în Vetrisoaia si iesise în piatã, la cumpãrãturi. „Gestul meu de a filma a fost doar din spirit civic. Ce m-a deranjat pe mine cel mai mult, este cã niste elevi erau pusi sã împartã pliante electorale, ceea ce nu e corect. Si m-am decis sã filmez totul, ca sã vadã lumea. Întâmplarea a fãcut ca la doi pasi de mine, acel bãtrân sã fie bãtut chiar de primar. Am rãmas uimit sã vãd omul plin de sânge si sã vãd reactia primarului, când au început oamenii sã îi strige cã e un nemernic pentru cã a lovit un om bãtrân. Dacã îmi povestea cineva ce se petrece în acest sat, cum sunt oamenii bãtuti dacã nu sunt de acord cu primarul, nu as fi crezut”, a spus vasluianul.

„Era un om care sângera, iar primarul nici nu se uita la el”!

Dupã ce si-a lovit consãteanul, iar cei prezenti au încercat sã îi cearã socotealã, asa cum se poate vedea în imaginile surprinse, primarul Vasile Puiu a fãcut-o pe nevinovatul, însã, nervos fiind, nu a reusit sã fie convingãtor. Ca sã se eschiveze, a dat-o pe politicã! „Nu stiu despre ce este vorba. Nu stiu cum sã vã povestesc, s-a întâmplat ceva din cauza mea si eu nu stiu? Mie mi se pare cã dumneavoastrã sunteti de la o televiziune de scandal! Dumneavoastrã sunteti de la Dan Marian? Sã vã fie rusine de cele pe care le faceti pe aici si dezinformati oamenii! Sunteti o puslama”, s-a adresat Puiu vasluianului care filma. Despre bãtrânul care sângera în mijlocul drumului, nicio vorbã! „Eu am fost foarte socat sã vãd cã era acolo un om rãnit acolo, iar el, ca primar, nici mãcar de ochii lumii, nu a fãcut nimic, sã cheme o Ambulantã, sã arate cã îi pasã. Asta mi s-a pãrut cea mai clarã dovadã cã nu îI doare de oamenii din sat”, a spus vasluianul care a filmat întreaga situatie.

„Eu nu stiu politicã, eu vreau doar pãmântul meu!”

Pavel Pogojanu a spus cã nu va depune plângere. „M-a bãtut, pentru cã i-am cerut drepturile mele, când el umbla dupã voturi. Dar eu acum l-am vãzut. M-a înjurat si a vrut sã-mi dea sub coaste, dar m-a lovit la mânã si mi-a dat sângele. Eu nu stiu politicã, eu vreau doar pãmântul meu, pe care el îl foloseste fãrã drept. Nu fac plângere la Politie, cã Politia e mânã în mânã cu primarul. Degeaba mã duc, iar la mânã mã pansez eu cum am sã pot”, a spus bãtrânul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

402 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.