spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
26-sept.-2023

Primarul Husului, ignorat total la Ziua Pompierilor

- Advertisement -

FAST CU NÃBÃDÃI! Festivitate amplã de Ziua Pompierilor, la Husi! Oameni în uniformã, oficialitãti din tot judetul si huseni încântati sã vadã… puzderia de “gradati” din “Piata Tricolorului”! Aniversarea Statiei de Pompieri din Husi a fãcut ca toate “ostilitãtile” acestei zile de 13 septembrie sã se concentreze ieri în “orasul dintre vii”. În ciuda aparentelor însã, evenimentul a avut si partea sa negativã: din motive nestiute, seful IJSU Vaslui, Neculai Olaru, l-a cam… marginalizat pe primarul Husului, Ioan Ciupilan, care, desi gazdã a evenimentului, s-a simtit ignorat pe tot parcursul ceremoniei. Ca drept dovadã, Ciupilan a avut pregãtit si el un mic discus pentru aniversatii zilei, însã, la final, nu l-a mai chemat nimeni la microfon ca sã îsi exprime gândurile…

Cu sau fãrã intentie, inspectorul sef Neculai Olaru, cel care a condus ceremonia, a avut un comportament… neglijent la adresa primarului Husului, Ioan Ciupilan. Cel putin asta a simtit primarul husenilor, precum si o mare parte a celor prezenti în Piata Tricolorului. Cu totii au observat cum, mai mult sau mai putin intentionat, Ciupilan a fost lãsat “mai deoparte”. Nici mãcar la final, dupã ce ceilalti oficiali si-au spus discursul, primarul Husului nu a fost invitat sã îsi exprime un gând, desi alesul îsi pregãtise si el câteva cuvinte pentru aniversati… Vizibil deranjat de cele întâmplate, primarul Ciupilan a confirmat situatia: “Au vãzut toti ceea ce era de vãzut. Comandatul Neculai Olaru, probabil, în virtutea emotiilor, cred cã a uitat cã se aflã la Husi, unde primar sunt eu, si credea, probabil, cã se aflã pe lunã”, s-a supãrat Ciupilan. “Cã astfel nu se poate explica comportamentul lui. Mai multe nu pot sã vã spun, deoarece ceea ce a fost de vãzut, a vãzut toatã lumea”, a mai adãugat primarul Ciupilan.

“Dragã, dar dânsul cu costum gri si cãmasã violet e prefectul sau Ministrul Apãrãrii?!”

FLACÃRA VIOLET! Într-un total contrast cu Ioan Ciupilan s-a aflat deputatul Dan Marian. Acesta s-a bucurat de toate onorurile, ba a si defilat mândru alãturi de liderii IJSU Vaslui si a fost cel care le-a transmis aniversatilor cuvenitul “Sã trãiti”, impresionând astfel adunarea, dar bãgând în… confuzie si câteva husence: “Dragã, dar dânsul cu costum gri si cãmasã violet e prefectul sau Ministrul Apãrãrii?!”, îsi dãdeau coate câteva privitoare. “Nu, dragã, e deputatul nostru, Dan Marian”, a lãmurit misterul o localnicã mai informatã. “Vã doresc mult suces si multe realizãri în activitatea dumneavoastrã”, si-a încheiat alocutiunea, zâmbitor, deputatul Marian.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.