spot_img
17.9 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Primarul Husului, la urãturile PSD: “La miezul noptii, pe 31 decembrie, astept toti husenii în stradã” (foto)

- Advertisement -

DE SÃRBÃTORI Peste 1.000 de urãtori din toate colturile judetului au cântat si au adus urãturile de final pentru conducerea judeteanã a Partidului Social-Democrat, ieri, în centrul civic al Vasluiului. Cele mai frumoase si mai atractive trupe de urãtori din judet s-au întrecut în mesaje de An Nou pentru sefii organizatiei PSD si ai primarilor din acest partid, alãturi de cele mai bune fanfare de pe aceste meleaguri. Cum se întâmplã la sãrbãtorile moldovenesti, urãtorii au primit la final câte un pahar de vin cald, colaci si mere. “Acum, în pragul Noului An, anunt husenii cã în noaptea de 31 decembrie, la miezul noptii, îi astept pe toti în centrul orasului, unde vom sãrbãtori trecerea în anul 2015 si vom povesti despre ceea ce avem de gând sã facem anul viitor pentru municipiu”, a spus Ioan Ciupilan, primarul municipiului Husi, prezent la festivalul de urãturi din centrul Vasluiului.

“Este momentul în care facem o analizã a ceea ce am fãcut si ce vrem sã facem anul viitor, când trebuie sã muncim mai mult, sã gândim lucrurile mai bine, sã ne mobilizãm cu totii la problemele pe care trebuie sã le rezolvãm în 2015. Vreau, în acest moment, sã multumesc tuturor vasluienilor, celor care au sprijinit Partidul Social-Democrat la alegerile prezidentiale. Sunt aici, în fata dvs, parlamentari – deputati si senatori – primari, viceprimari, conducerea judeteanã, care au venit sã se întâlneascã cu membrii si simpatizantii partidului, dupã un an foarte greu. Vã doresc multã sãnãtate, un an mai bun, sã-i aveti aproape pe toti cei la care tineti si pe care stiti cã vã puteti baza întotdeauna. Noul An sã aducã gânduri bune si multã sãnãtate tuturor locuitorilor judetului Vaslui!”, a spus Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean, liderul judetean social-democrat.

Primarul Bârladului crede cã “trebuie sã învãtãm de la alegerile prezidentiale”

Emotionat, primarul municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu, a spus cã “a venit momentul sã sãrbãtorim împreunã acest sfârsit de an, mai ales cã am creat lucruri bune în 2014, cu sprijinul Guvernului, a Consiliului Judetean”. “Vasluienii au votat Victor Ponta presedinte, însã alegerile au stabilit un alt câstigãtor. Dupã pãrerea mea, acest lucru trebuie sã ne mobilizeze mai mult, sã învãtãm cu totii din aceastã experientã, membri sau simpatizanti ai PSD. Mã bucur cã în Bârlad, în tot judetul Vaslui, sunt investitii importante si sunt premise pentru un an mai bun, anul 2015. Vã doresc multã sãnãtate, multe bucurii si sã ne vedem cu bine anul viitor!”, a spus Constantinescu. Primarul municipiului Husi, Ioan Ciupilan, a avut un mesaj foarte apreciat de cei peste 1.000 de vasluieni din centrul civic. “Vin din partea cetãtenilor municipiului Husi, acolo unde este vinul bun, acel vin cu care s-au fãcut marile investitii ale judetului. Vã urez tuturor Sãrbãtori Fericite, multã sãnãtate alãturi de cei dragi! Sã îndreptãm, anul viitor, greselile pe care le-am fãcut de-a lungul timpului, sã ne implicãm cu totii în problemele care ne vor sta în fatã”, a fost mesajul edilului Husului.

Vasile Pavãl, primarul Vasluiului, cu gândul alãturi de cei plecati la muncã, în strãinãtate

Pentru primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavãl, anul 2014 a fost unul foarte greu, însã important este cã i-a simtit pe vasluieni aproape de primãrie, în realizarea proiectelor. “Anul 2014 a trecut foarte repede, pentru noi, cei care ne-am implicat în dezvoltarea municipiului resedintã. A fost un an cu multe probleme, cu multe realizãri, dar si cu unele nerealizãri care ne vor rãmâne în atentie anul viitor. Sunteti aici multi locuitori ai Vasluiului si trebuie sã mãrturisesc cã v-am simtit aproape, alãturi de primãria municipiului Vaslui. Tin sã le multumesc si celor care au venit sã aducã urãturi, din toate colturile judetului, fãcându-ne un final de an mai bun. Îi felicit, în acest moment, pe toti cei care au pus umãrul la dezvoltarea localitãtilor lor si aduc si un gând de bine celor care sunt departe, dar sunt alãturi de cei rãmasi acasã. Tuturor, un sincer <<La Multi Ani!>> si sã aveti un an 2015 foarte bun!”, a conchis primarul Pavãl.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.