Primarul Mihai Chirica a anunţat că Politehnica Iași este de vânzare

Într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Roznovanu, primarul municipiului Iași, Mihai Chirica a anunţat că Politehnica Iași este de vânzare.

Acesta a lansat, în această idee, o scrisoare deschisă tututor potenţialilor investitori. Edilul a menționat că sportul ieșean trebuie să avanseze.

Clubul Politehnica Iaşi poate fi preluat de un investitor. Primăria a lansat o scrisoare deschisă

Mihai Chirica a declarat, într-o conferinţă de presă susţinuta la Palatul Roznovanu despre importanţa sportului ieşean. Acesta a declarat că Politehnica Iași este de vânzare şi că din aceste considerente a lansat o scrisoare deschisă tradusă în toate limbile de circulaţie internaţională, scrisoare care va fi depusă la toate ambasale şi la Camera de Comerț. Mihai Chirica a punctat faptul că Poli Iași nu a fost folosită niciodată că o imagine pentru primărie sau ca și vector electoral. Din aceste considerente, imagina Iașului ar avea de câştigat dacă la echipă s-ar face performantă, o performantă susţinută de un investitor străin, român dar cu intenţii bune: … https://www.bzi.ro/primarul-mihai-chirica-a-anuntat-ca-politehnica-iasi-este-de-vanzare-4091928?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ