Primarul Mihai Chirica intra în greva japoneză. Protest împotriva consilierilor USR-PLUS care nu au votat bugetul Iaşului pe 2021

În aceste momente, primarul municipiului Iași, Mihai Chirica a anunțat faptul că va intra, începând de luni, în grevă japoneză. Decizia a fost luată la o conferinţă de presă ca urmare a votului negativ pentru bugetul Iașului.

Acesta a explicat în cadrul conferinței de presă faptul că USR-PLUS a dat dovadă de cinism, neștiință si nepăsare mai ales în contextul că a depus amendamente în bătaie de joc la adresa Iașului și aici facem referire la faptul că a depus un proiect pentru municipiul Timișoara care ar fi urmat să fie prins pe bugetul Iașului, lucru ilegal și anormal.

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, intră în grevă japoneză

Din aceste considerente, Mihai Chirica a declarat că, de luni va intra în grevă japoneză, el și consilierii locali PNL care vor avea o bandă albă la braț.

Începând de luni eu voi intrat în grevă japoneză eu primarul mun. Iași cu banderola albă, împotriva ipocriţilor din politica românească USR-PLUS. Colegii mei vor începe pichetarea de luni, lăsăm să se scurgă sfânta sărbătoare de Florii aşa cum se cuvine. Practic toţi colegii şi-au arătat empatie şi indignare despre faptul cum USR-PLUS a ales să se comporte.  Nu voi înceta nicio clipă, nu mă poate opri nimeni. USR-PLUS nu are ce căuta la guvernarea locală. E decizia mea. Dacă vor alegeri anticipate îi provoc, oricând, din această clipă. Nu voi lăsa să calce orașul în picioare. Pur şi simplu, de aseară încolo nu îmi mai pasă de ei. Nu există niciun răspuns la întrebarea lor. Este o mizerie de ceea ce au făcut. Am muncit ca toată lumea să primească răspunsul la amendamentele fiecăruia.
Nu este normal ca amendamentele tale pentru scoli să fie aprobate iar tu respingi, căminele de la Sturză, de ce? Pentru că sunt depuse de PMP? Respingi finanţarea pentru locuri de joacă pentru copii, respingi finanţarea a două spitale ale municipiului!! De ce? pentru că sunt depuse de PNL? AI BLOCAT FINANŢAREA PENTRU CENTRELE DE VACCINARE!  Nu avem cu ce să plătim persoanele cu handicap, nu mai putem asigura gratuitatea pensionarilor pe mijloacele de transport care sunt nevoiţi să se deplaseze pentru a se aproviziona! a declarat Mihai Chirica….https://www.bzi.ro/primarul-mihai-chirica-intra-in-greva-japoneza-protest-impotriva-consilierilor-usr-plus-care-nu-au-votat-bugetul-iasului-pe-2021-4174437?utm_source=website&utm_medium=breaking
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ