spot_imgspot_img
16.7 C
Vaslui
26-sept.-2023

Primarul Pavăl, apel către școlile de șoferi: „să nu blocheze traficul la orele de vârf”!

- Advertisement -
TRAFIC… Mulți vasluieni se plâng că mașinile de școală blochează traficul în timpul orelor de vârf

APEL… Primarul Vasile Pavăl a lansat un apel public pentru instructorii auto, acela de a respecta orele de ciculație și traseele stabilite prin oraș, să nu mai circule prin zonele centrale sau pe principalele bulevarde, pentru a nu crea ambuteiaje. Edilul cere înțelegere din partea deținătorilor de școli de șoferi, mai ales că luna august este una plină de evenimente și este momentul în care majoritatea vasluienilor plecați în afară revin în oraș, iar acesta se supraaglomerează. Primarul va veni personal zilele următoare la Sala Sporturilor pentru a vorbi cu managerii școlilor de șoferi.

Primarul speră ca vasluienii să poată circula în condiții de siguranță pe străzile orașului și că va primi promisiunea managerilor școlilor de șoferi de a respecta orele de circulație stabilite: „Am o rugăminte la toți conducătorii auto. Să elibereze zonele unde se lucrează, la atenționarea Poliției Locale, să dea dovadă de civism. De asemenea, fac un apel public la școlie de șoferi să respecte traseele în perioadele de maximă circulație. Au niște perioade în care pot să-și desfășoare activitatea în zonele laterale. În zonele centrale, ca să nu influențeze circulația, se pot desfășura între anumite ore. Rugămintea mea la ei este de a respecta aceste ore, iar în perioada următoare, în momentul în care vor avea examene, mă voi deplasa la sala Sportului când se adună, să-i rog să înțeleagă că circulația pe drumurile publice trebuie să se desfășoare normal, în condiții de respectare a legii și de respectare a celuilalt”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

 1. Strada Podurilor ar trebui transformata în poligon, se fac manevre de parcare cate 10-20 mașini simultan și tot instructorii se uită urat, este o stradă des circulata. Prosti sunt cei care plătesc impozit că sa facă bani analfabeții de instructori dar este mândria primarului incompetent pt că au fost trimiși toți în același loc chiar de primar

 2. 1. Tot cretinul vasluian are cate doua – trei masini (cate una ptr fiecare membru al familiei – de ce nu se impoziteaza dublu, triplu a II a, a III a masina, etc?)
  2. Sunt firme care au parcul auto stationat pe principalele artere si nu le misca nimeni cu zilele (vezi zona independenta, masini de Isi si Vaslui cu terminatia EUR)
  3. Poate apare o lege sa se limiteze nr instructorilor auto la nr populatiei orasului, oriicum majoritatea lor sunt fără valoare. Ar trebui sa lucrezi efectiv macar 10 ani ca sofer profesionist sa poti deveni instructor auto. Dar la noi, orice șoferaș ajunge instructor auto că e profitabila meseria.
  4. Poate ne desteptam si noi si lasam masinile la scara si nu mai mergem cu ele de la gara in centru, de la teatru de vara in Kaufland, de pe Donici la piața Traian, etc.
  Mă uit si la plozii ăștia care refuza sa mearga pe jos. Vin de pe Traian, din gară, etc cu mașinile la SECU. Ptr ce? Copii proști, părinți la fel.

 3. Corect! La Vaslui se fac spatii verzi aducătoare de bani băieților deștepți! Nu toți sunt fraieri ca să I duceți de nas ,domnule primar!

  • În afara …intradevar dar câte artere pricipalele avem? Nu e vorba de artere pricipalele ci doar de nesimțirea instructorilor care ” si au cumpărat străzile din oras”. Și degeaba domnule primar dacă se circula pe o singura banda ca pe centrul bulevardului avem florile dneavoastra iar pe margine sunt mașini parcate ca nu sunt locuri! Totuși ,în Bârlad, de ce nu se găsescadini pe centru?

   • Vasluian…
    Sa-ti spun eu ce se intampla. La Barlad numarul masinilor particulare este mai mare decat cel al masinilor particulare din Vaslui…cu tot cu Rediu si toate satele alea pe care le-a lipit Vasluiul ca sa iasa la numar capitala de judet.
    Dar adunand si masinile statului (a tuturor institutiilor centralizate si descentralizate), intr-adevar numarul masinilor din Vaslui e mai mare. Iar in Barlad, fostul primar Titi Constantinescu a avut o idee stralucita-a facut parcari in toate locurile posibile printre blocuri, case, alei….Barladul nu va avea probleme cu circulatia si cu parcarile inca cel putin 5 ani de acum incolo. Iar dupa ce se construieste centura ocolitoare, inca 10 ani.

     • Nu vrei aer curat și spații verzi( încă puține) ca prin vest?Trage pe nas la greu bioxid de carbon..că și așa planeta Terra nu mai poate suporta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.