spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Primarul Pavăl rămâne ferm: fără Bâlci, dar e posibil să avem caruselul fraților Buzdugan!

- Advertisement -
LIPSĂ… Cu toate instistențe comercianților, anul acesta, la Vaslui, nu va mai fi organizat Bâlciul Anual.

BÂLCI… Chiar dacă au fost unele presiuni și insistențe din partea comercianților, primarul Vasile Pavăl rămâne ferm pe poziție și anunță faptul că, anul acesta, bâlciul anual nu va mai avea loc. Și asta în condițiile în care, atât Primăria Vaslui, dar mai ales comercianții, vor pierde sume deloc de neglijat.

De asemenea, edilul infirmă zvonurile conform cărora evenimentul ar avea loc, într-un final, la poligonul situat la ieșirea din municipiul Vaslui, către Crasna, poligon aflat acum sub tutela Consiliului Județean Vaslui. Edilul Vasile Pavăl motivează scoaterea bâlciului de pe lista evenimentelor organizate de Primărie prin faptul că lucrările de modernizare ale rețelei de apă și canal au distrus multe din străzile din oraș și că, în perioada în care are loc bâlciul, începe și noul an școlar. Toate acestea ar duce la o aglomerare și mai mare a traficului din Vaslui și nimeni nu-și dorește acest lucru. “La Vaslui vor mai fi evenimente la care vasluienii sunt așteptați să participe. Curând, în parcul Copou, se va desfășura Târgul Meșterilor Olari”, spune edilul. De asemenea, primarul Vasluiului spune că, pe adresa primăriei există o solicitare, din partea familiei Buzdugan, de la Huși, pentru montarea unor carusele pe terenul de iarbă din oraș. Interesant va fi dacă aceștia vor primi acceptul, fiind de notorietate faptul că acești prestatori de servicii ambulanți sunt în relații foarte bune cu primarul Ioan Ciupilan. Este posibil ca Primarul Pavăl să cedeze la insistențele colegului de partid.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

20 COMENTARII

 1. Bâlciul este reprezentat doar de tablagii jandarmi analfabeți cu insigna in parbriuzul mașinii personale cu 5000 lei salar sunt cei mai păgubiți deja al treilea an pt că nu mai pot fura mici in timpul liber cu șapcă pe cap…asta este orașul Vaslui !!!!!!!
  Răspundeți

 2. Bâlciul este reprezentat doar de tablagii jandarmi analfabeți cu insigna in parbriuzul mașinii personale cu 5000 lei salar sunt cei mai păgubiți deja al treilea an pt că nu mai pot fura mici in timpul liber cu șapcă pe cap…asta este orașul Vaslui , țărani in uniforma jandarmeriei

  Răspundeți

 3. Tablagii jandarmi analfabeți cu insigna in parbriuzul mașinii personale cu 5000 lei salar sunt cei mai păgubiți deja al treilea an pt că nu mai pot fura mici in timpul liber cu șapcă pe cap…asta este orașul Vaslui

 4. Tablagii jandarmi analfabeți cu insigna in parbriuzul mașinii personale cu 5000 lei salar sunt cei mai păgubiți deja al treilea an pt că nu mai pot fura mici in timpul liber cu șapcă pe cap…asta este orașul Vaslui , țărani in uniforma jandarmeriei

 5. Bravo domnule Promar, ati luat o hotarare buna, nu este momentul acum sa avem balci, ne-am saturat de muzica si betivi prin tot orasul care vin de obicei din comunele limitrofe.

 6. Familia Paval =șpagă(de cel cu suzeta in gura până la cel cu barba sură)tata,fii,nurorile ,etc……cine nu da ,nu primește nimic(fam.Buzdugan pentru că știe cum stau lucrurile are prioritate)

 7. Mai bine s-ar termina cu bâlciul din Consiliul Local și cu bâlciul din trafic de pe Traian și varianta! Apropo! Când se deschide noul bazar, că au început să crească buruienile! Astea nu erai prevăzute în macheta urbanistică….

  • Nu se deschide bazarul nou asa de curand ( daca se deschide). Cica ISU nu le da aprobare fiindca sunt o groaza de probleme pe acolo. Canalaizarea la WC nu functioneaza, sistemul electric nu face fata nici cat sa pui o cafetiera in priza ( nu mai zicem de radiatoare iarna), cica se aude ca pe o parte a inceput sa se afunde constructia, cand ploua cica ploua si in hale inauntru, etc…. Pe scurt, constructorul si-a batut joc. Dar nu numai el. Si autoritatile si proiectantul si-au batut joc. Tu in loc sa faci hale de centru comercial, faci hale de animale? Tot noul bazar e o bataie de joc de la un cap la altul.

 8. Boros , barladeni nu te vor ierta! si numai organizarea cu balciul ti-ai atras antipatii colosale ! sa NE LASI! NU ESTI IN STARE DE NIMIC pentru ORAS!!!!! organizeaz de falpt bacliuri cu betivi care defecheaza peste tot!!!!!

 9. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa rada organele aia pentru totdeauna.as dori sa se faca un sondaj.poate chiar voi de la vremea noua….vreti ca sa fie desfiintat pentru totdeauna balciul? Toti tiganii, marlanii, bețivii si cugurvele sunt la marlaneala asta.nu s-a schimbat nimic.fac tiganii bani cu fraierii.micul il da dublu…o doza de suc este dublu…( am fost anul trecut la barlad) este o gloată de tigani de pe gheorghe racoviță care face mici la bâlci…si costa unul 4 lei…anul asta cred ca a costat 5 lei….sa ma fac în micii voștri.

  • Dar de chirie nu zici nimic? E cam greu sa tii pretul la mici la 3 RON bucata ca in piata, cand chiria costa de 10 ori mai mult. De asta sunt scumpe toate la eventimente gen zilele Vasluiului, Balci, Zilele Recoltei, etc…. La 15 RON mp/zi chirie, nu prea iti permiti sa dai ieftin.

  • Asta care ai scris commentariul vino sa iti dau un mic gratis daca imi sugi si pula cu rasa ta . esti un cioban coclit..daca esti smecher de ce nu ai lasat comm cu numele tau. sa ii sugi de pula pe toti de pe gh racovita

 10. La Barlad drumurile sunt de 10 ori mai distruse ca in Vaslui, dar tot se tine Balciul. Motivul asta nu prea tine. Sunt alte motive, dar care nu prea are curaj primarul sa le spuna. Unul ar fi acela ca bucata de pamant alaturata terenuluii de la balci pe care se desfasura odata la 2 ani un targ al agricultorilor nu prea a fost data in folosul primariei din ce am auzit, asa ca nu prea aveai unde sa pui comerciantii. Al doilea motiv, si cel mai important, este faptul ca polistii si jandarmii i-au spus clar lui Paval ca n-au de gand sa faca ore suplimentare fara sa fie platiti, asa cum s-a intamplat si anii trecuti cand s-a desfasurat balciul. Mai punem faptul ca incepe scoala in curand si ca nu sunt destui polisti locali si jandarmi care sa asigure ordinea si in jurul scolilor si la balci. De fapt daca scoala o sa inceapa de acum inainte, inaintea datei de 10 septembrie, putem sa ne luam adio de la balci in Vaslui.

  • Motivul pentru care se tine balciul la Barlad e ste dat de nivelul superior de inteligenta al lui Paval in comparatie cu taranul de la Banca care a nenorocit Barladul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.