Primarul Piteștiului, după ce o familie dintr-un bloc social a aruncat gunoi pe geam. „O să-i evacuez, chiar dacă îmi spun că au zeci de copii. Nu mă interesează unde se duc”

Primarul PSD al orașului Pitești, Cristian Gentea, spune că vrea să dea un exemplu, „fiindcă nu se mai poate”, în cazul familiei care a aruncat de trei ori gunoi pe geam, într-o săptămână. Anterior, instituția condusă de el a anunțat, într-o postare pe Facebook, că oamenii vor fi evacuați din blocul social în care locuiesc.

Potrivit lui Gentea, în acel bloc sunt 354 de spații locative, garsoniere și apartamente, repartizate familiilor în urma unui punctaj care se acordă după o anchetă socială. „Nu neg că oamenii pe care i-am surprins arucând gunoiul pe geam au ocupat spațiul corect. Însă trebuie să dau două-trei exemple, că nu se mai poate! O să vină la mine, că au zeci de copii, că au probleme, nu mă interesează, să fie sănătoși! Le-am atras atenția de atâtea ori, mi-am pierdut răbdarea”, a declar primarul pentru Libertatea. Primarul este nemulțumit că, în urmă cu zece zile, a fost făcută curățenie în zona respectivă, iar acum au început să apară din nou gunoaie. „Am adunat remorci de gunoi și era totul impecabil. Am montat camere de supraveghere și, după ce a promis că nu mai face mizerie, o familie a luat trei amenzi de la Poliția Locală în doar șapte zile. Îmi pare rău, există un regulament, cu drepturi și obligații, dacă nu-l respectă, pleacă!”, continuă el.

Imagini cu zona după curățenie și înainte să fie strânse gunoaiele, realizate de angajații Primăriei:


Citeşte întreaga ştire: Primarul Piteștiului, după ce o familie dintr-un bloc social a aruncat gunoi pe geam. „O să-i evacuez, chiar dacă îmi spun că au zeci de copii. Nu mă interesează unde se duc”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ