Primarul Vasile Pavăl, internat la Boli Infecțioase, COVID-19 a ajuns și în birourile de conducere ale Spitalului Județean Vaslui

Vasile Pavăl

Edilul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 și la al doilea test făcut în ultimele 24 de ore. Momentan se află sub tratament la domiciliu, însă surse demne de încredere ne-au declarat că primarul a optat pentru internare în secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, unde se va afla permanent sub monitorizarea medicilor. Vasile Pavăl a participat la ședința de Consiliu Local programată joi, 17 decembrie, când dezbaterile și votarea proiectelor de hotărâre s-au întins pe mai bine de cinci ore. Edilul a ieșit de mai multe ori din sala de ședințe și pe toată durata discuțiilor a purtat masca de protecție.

Virusul a pătruns și în birourile administrative ale SJU Vaslui

În seria rezultatelor care au ieșit în această după-amiază pozitive se află și două nume din conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Este vorba despre Neculai Sorescu, directorul financiar al unității sanitare, și Nadia Ungureanu, directorul de îngrijiri. Ca urmare a acestor rezultate, toate persoanele care au intrat în contact direct cu cei doi au decis să se izoleze la domiciliu în următoarele două săptămâni.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ