Primele 6 lucruri de luat în considerare atunci când vă alegeți noul aragaz

Iubiți mâncarea? Dacă răspunsul dvs. la acest lucru ar fi „Sigur că da!”, atunci unul dintre cele mai importante gadgeturi din casa dvs. este aragazul. Pentru un fan al gătitului, alegerea unui aragaz de calitate care vă satisface toate nevoile este o necesitate, iar pentru a face alegerea corectă există o serie de factori importanți de luat în considerare.

Dimensiune

Pentru aragazuri, ar trebui să fie destul de simplu să se măsoare înălțimea, lățimea și adâncimea modelului dvs. curent, plus spațiul în care trebuie să se încadreze. Pentru cuptoarele încorporate, după măsurarea înălțimii și lățimii suprafeței cuptorului, veți dori, de asemenea, să măsurați deschiderea sau spațiul în care se potrivește.

 

Opriți sursa de alimentare și trageți-o cu atenție în față, fără a trage ușa (poate fi necesar să slăbiți șuruburile din cadru). Rețineți că aragazurile și cuptoarele pot fi grele, așa că vă rugăm să solicitați asistența unei persoane, dacă nu vă simțiți confortabil să faceți acest lucru singur.

 

Pentru o plita pe gaz separată, vă rugăm să măsurați suprafața plitei existente, precum și deschiderea / spațiul în care se potrivește. Pentru a evita ridicarea sau îndepărtarea plitei, ar putea fi mai ușor să obțineți dimensiunile decupajului pătrunzând în spațiul de sub plită și măsurând acolo. Poate fi necesar să scoateți un sertar pentru tigaie sau un cuptor care se află sub plită.

Gaz sau electric?

Principala decizie pentru cei care sunt în căutarea unui nou aragaz este de obicei alegerea dintre un aragaz cu gaz și un aragaz electric. Costul de funcționare mai scăzut al aragazurilor cu gaz îi atrage pe mulți, în timp ce alții optează pentru aragazurile electrice datorită nivelului mai mare de control pe care îl oferă asupra temperaturilor și a zonelor de gătit. Un compromis bun ar fi un aragaz cu combustibil dublu. Deși cheltuielile inițiale sunt puțin mai mari, capacitatea de a comuta între gaz și electric înseamnă că utilizatorii obțin cele mai bune avantaje ale ambelor variante, ceea ce merită cu adevărat investiția

Integrat sau independent?

O combinație separată integrată de cuptor și plită vă poate face bucătăria să arate mai elegantă și modernă, deși reparațiile și înlocuirile se pot dovedi problematice, deoarece va presupune demontarea blatului dvs. Aragazurile independente, pe de altă parte, sunt mai ieftine și mai ușor de instalat, reparat și înlocuit, deoarece pot fi introduse pur și simplu în orice design modular de bucătărie.

Eficiența energetică

Când alegeți un aragaz, căutați eticheta de eficiență energetică. În timp ce cheltuielile inițiale ale unui aragaz cu o clasificare energetică de A sau mai mare pot părea descurajante, economiile la facturile lunare de energie vor fi enorme – și veți face tot posibilul pentru a ajuta mediul înconjurător.

Capacitate

Dacă sunteți obișnuit să primiți musafiri des, optați pentru un model de aragaz cu cuptor de mare capacitate. Acest lucru vă va oferi flexibilitatea de a pregăti mese numeroase sau chiar mai multe feluri de mâncare simultan.

Caracteristici speciale

Aragazurile moderne vin cu o serie de caracteristici speciale, iar alegerea cărora dintre acestea vă va aduce cel mai mare avantaj ar putea fi cheia alegerii aragazului. Funcțiile avansate de siguranță ar putea fi la ordinea zilei dacă sunteți părinte, în timp ce bucătarii în devenire pot opta pentru un aragaz cu o carte de bucate interactivă.

 

Indiferent de ceea ce căutați de la noul dvs. aragaz, optați pentru un producător de calitate și de încredere a aparatelor de uz casnic și de bucătărie. Alegeți modele eficiente din punct de vedere energetic, aparate intuitive, ușor de utilizat, ce sunt dotate cu caracteristici speciale concepute pentru a face sarcinile de zi cu zi cât mai simple posibil. Așadar, indiferent dacă aveți nevoie de un cuptor integrat și plită combinată cu o carte de bucate interactivă sau de un aragaz independent cu un sistem de curățare automat, veți găsi cu siguranță opțiunea potrivită pentru bucătăria dvs.

 
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ