spot_imgspot_img
7.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Primele declarații ale lui Daniel Onoriu după scandalul monstru de la Urgențe: „Mi s-a făcut rău de tot! Îmi venea să leșin, să cad pe jos!”

- Advertisement -

Daniel Onoriu a ajuns la Urgență, joi noapte, în jurul orei 00.00. Pilotului i s-a făcut brusc rău când stătea, împreună cu mătușa sa, Rebeca Onoriu, la coadă la o shaormerie. Ajuns la Spitalul Floreasca, la Urgențe, pilotul a fost protagonistul unui scandal imens. Daniel Onoriu a povestit, pentru Click!, ce s-a întâmplat în acea noapte, când a simțit, pur și simplu, că pică din picioare!

Daniel Onoriu a fost protagonistul unui scandal monstru, joi noapte, la Urgențe! Pilotul a ajuns la Spitalul Floreasca, acolo unde a și stat în comă 55 de zile, după ce i s-a făcut brusc rău, la coadă la shaormerie!

Aseară ( n.r. joi seară), ca niciodată, mi s-a făcut foame! Am sunat-o pe matușa mea și m-am dus la ea acasă! Ne-am dus în oraș și ne-am oprit la o shaormerie. Am vrut sa mănânc două guri, că mai mult nu pot. Cum stăteam la coadă, dintr-o dată mi s-a făcut rău. Dar rău de tot, îmi venea sa leșin, eram palid. Rebeca s-a speriat, s-a dus să ia mașina, m-a luat alt băiat că mi-era rău, îmi venea să cad pe jos.

Am ajuns la spital, s-au comportat frumos unii medici, dar alții s-au comportat ca neprofesioniștii. Au venit și mi-au zis că trebuie să facem perfuzii. Eu le-am zis: vă rog frumos, am stat în comă, am făcut mii de injecții, am fobie! Am zis  că plec acasă și ei au zis: pleacă!

Când am ieșit din spital, m-am întâlnit cu Rebeca, cu mama și cu fi-mea Andreea. Erau trup și suflet lângă mine, dar mi s-a făcut iarăși rău. L-am rugat pe bodyguard să aducă scaunul cu rotile. M-au dus iar în spital”, a povestit Daniel Onoriu, pentru Click!…https://click.ro/interviurile-click/primele-declaratii-ale-lui-daniel-onoriu-dupa-2202369.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.