22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Primele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut!

Mare bucurie în familia lui Reghecampf! Antrenorul Craiovei a devenit tată de băiat. Pentru a treia oară! Click! publică primele reacții ale lui Reghe, în exclusivitate.

Pe 19 mai, în primele ore ale dimineții, a venit pe lume primul copil al cuplului Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Un copil dorit, care a venit pe lume iubit și care va completa familia pe care Reghe a ales să o întemeieze cu iubita lui, Corina.

Nou-născutul se află într-o stare foarte bună, ceea ce i-a adus liniște proaspetei mămici! Corina Caciuc a devenit mamă pentru prima dată, lucru pe care și l-a dorit foarte mult, mai ales că între ea și Reghe există o dragoste sinceră!

„Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 kilograme la naștere, 49 cm.”, au declarat, în exclusivitate pentru Click!, surse din anturajul lui Reghe

Reghe are lacrimi în ochi de fericire, iar asta se vede din imaginile pe care le postează după marele eveniment din viața lui. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, Corina Caciuc a născut un băiețel de nota 10. Antrenorul Craiovei a postat și prima imagine pe Instagram…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/primele-declaratii-ale-lui-laurentiu-635904.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here