23.7 C
Vaslui
27-iun.-2022

Primele declaraţii ale părinţilor studentului marocan suspectat de dubla crimă de la Iaşi

Sakina El Moussaoui, farmacistă, şi Mustafa El Bourkadi, cardiolog, au fost audiaţi miercuri, 6 aprilie, de oamenii legii din Iaşi, ei venind din Maroc pentru a-şi susţine băiatul acuzat de dubla crimă de la Iaşi.

ărinţii lui Ahmed Sami El Bourkadi, suspect principal în cazul dublului asasinat din cartierul ieşean Moara de Vânt, susţin nevinovăţia acestuia, subliniind că au încredere în justiţie şi că adevărul va ieşi la iveală odată cu desfăşurarea cercetărilor.

Într-o discuţie purtată cu reporterii bzi.ro, Sakina El Moussaoui, farmacistă, şi Mustafa El Bourkadi, cardiolog, au spus că fiul lor nu ar fi putut comite cele două crime.

„Am discutat cu Sami şi ne-a spus că este nevinovat, nu a avut nimic de-a face cu situaţia aceasta. Iniţial, noi am aflat despre situaţie de pe Internet. Vreau să subliniez faptul că Sami nu ne-a creat niciodată necazuri, probleme. El s-a născut în Canada, a studiat acolo, nu a făcut probleme nici la şcoală, nici acasă, în familie”, a declarat medicul cardiolog Mustafa El Bourkadi, potrivit sursei citate.

Citeste mai mult: adev.ro/r9yjyn

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here