11.2 C
Vaslui
21-mart.-2023

Primele rezultate ale necropsiei în cazul tânărului din Vatra Dornei care a murit înainte de o operație la cot

- Advertisement -

Noi informații în cazul tânărului de 28 de ani care a murit la spitalul din Vatra Dornei, imediat după anestezie, în timp ce medicii se pregăteau să-l opereze pentru o fractură la cot. Rezultatele parțiale ale necropsiei indică prezența unui edem pulmonar.

Bărbatul a suferit un edem pulmonar „acut, masiv, asfixiant”, potrivit rezultatelor parțiale ale necropsiei. Acest lucru înseamnă că în plămâni se acumulase o cantitate foarte mare de lichid, care a dus la intrarea în stop cardiorespirator. Medicii legiști au mai observat și că tânărul de 28 de ani suferea și de o afecțiune a inimii, hipertrofie ventriculară stângă, o boală de care e posibil ca pacientul să nu fi știut că suferă și care ar fi putut contribui la degrararea rapidă a stării lui de sănătate pe masa de operație. Medicii legiști vor face mai multe analize de laborator pentru a stabili dacă substanța administrată la anestezie a cauzat decesul tânărului.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/primele-rezultate-ale-necropsiei-in-cazul-tanarului-din-vatra-dornei-care-a-murit-inainte-de-o-operatie-la-cot-2286089

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.