spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Primii 100 de euro, din cei 300 alocati concursului „Te abonezi si câstigi” în luna martie, ajung la Poienesti

- Advertisement -

PREMIU… Traian Buhai din comuna Poienesti este primul câstigãtor din seria celor trei norocosi, care si-a ridicat premiul. Acesta a câstigat 100 euro, bani care l-au ajutat la semãnat. Cititorul nostru fidel ne-a declarat cã de când e abonat la ziar, la televizor se uitã mai putin. De vinã sunt si lucrãrile agricole care-i mãnâncã timpul, dar si faptul cã îsi face plinul cu stiri, citind la prânz, când stã la umbra unui copac. Concursul continuã în perioada urmãtoare si îi va rãsplãti pe cititorii fideli. Asa cã nu ratati sansa de a câstiga premiile puse în joc.

Concursul „Te abonezi si câstigi cu Vremea Nouã” este o încântare pentru cititorii ziarului nostru. În luna martie, o mare bucurie i-am fãcut si cititorului pe care vrem sã vi-l prezentãm astãzi. Acesta se numeste Traian Buhai, este din comuna Poienesti. Vestea cã este câstigãtorul concursului nostru l-a luat prin surprindere: „Nu eram acasp, plecasem la moarã când m-a sunat sotia sã mã întrebe ce am fãcut, cã am apãrut în ziar, iar eu am zis cã asta este. Curios, când am ajuns acasã, prima datã am verificat ziarul, sã vãd ce se scrie despre mine. Nu mare mi-a fost mirarea când am vãzut cã am câstigat 100 euro”. Traian Buhai este pensionar, are în spate 43 de ani de muncã. A fost strungar si maistru la fabrica „Mecanica”. „Pensia mea de 2.200 lei este una mizerã, având în vedere anii de muncã, conditiile în care am lucrat, dar este bine si asa”. Premiul a fost mai mult decât binevenit, a fost un mare ajutor pentru acesta. „Am plãtit la bãietii cu semãnãtoarea care mi-au plantat pãmântul cu porumb si ce-am mai pus eu”, a spus cititorul ziarului nostru.

Vremea Nouã rãsplãteste fidelitatea, iar nea Traian este exemplul ce mai elocvent

Traian Buhai este abonat la ziarul Vremea Nouã de 8 ani si nu a avut nimic de pierdut când si-a încercat norocul la concursul „Te abonezi si câstigi!”. Lunar se înscrie la concurs, pentru cã „nu se stie de unde sare iepurele”. Premiul este unul îmbucurãtor, atât pentru câstigãtori, cât si pentru familiile acestora: „Sotia mea s-a bucurat foarte mult, a fost noroc chior, mai ales cã a venit atunci când te asteptai cel mai putin. Ziarul dumneavoastrã îmi satisface toate curiozitãtile. Înainte, mai urmãream posturile de televiziune, dar acum, dacã nu mai prindem, ziua stau în curte, la umbrã si rãsfoiesc ziarul pentru cã citesc de toate: stiri de interes, lucruri bune despre oras, chiar si scandaluri. Sunt foarte multumit”, a mai spus abonatul nostru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.