Primii fulgi de nea i-au condus pe unii soferi la vulcanizare, pe altii la spital: accidente în lant pe drumurile din judetul Vaslui!

ATENTIE LA DRUM… Odatã cu primii fulgi, mai multi soferi s-au grãbit sã-si schimbe anvelopele la masinã. Este si cazul unui tânãr în vârstã de 20 de ani, din satul Târzii, comuna Oltenesti, care dupã ce a vãzut stratul de zãpadã si-a pus cauciucurile de iarnã în portbagaj si a pornit spre o vulcanizare din Vaslui, pentru a le schimba. Nu a mai ajuns la destinatie pentru cã undeva în zona Crasna-Secuia masina pe care o conducea a derapat si s-a rãsturnat în afara pãrtii carosabile. Potrivit purtãtorului de cuvânt al IPJ Vaslui, conducãtorul auto a fost sanctionat contraventional, inclusiv pentru cã masina nu era echipatã cu anvelope de iarnã.

Nu este primul accident care s-a produs azi din cauza neatentiei soferilor si a neadaptãrii vitezei la conditiile de drum. În jurul orei 11:00, un autoturism în care se aflau patru persoane, condus de un bãrbat în vârstã de 67 de ani din Bucuresti, a iesit în afara pãrtii carosabile pe raza localitãtii Oltenesti, mergând aproximativ 100 de metri pe câmp. Deocamdatã nu au fost stabilite împrejurãrile care au dus la acest eveniment rutier, cert este cã trei dintre persoanele din masinã au avut nevoie de îngrijiri. Douã dintre ele au fost transportate la unitatea sanitarã din Husi, iar una la Spitalul Judetean Vaslui.

În urmã cu putine minute, Detasamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu douã autospeciale, între care o autospecialã pentru descarcerare grea si echipaje specializate, la un accident rutier produs în localitatea Zãpodeni. “Din primele informatii, în accident sunt implicate un autoturism si cinci persoane. Toate cele cinci victime sunt constiente, dar douã dintre acestea sunt încarcerate. La fata locului au fost deplasate si trei ambulante apartinând SAJ Vaslui” ne-a declarat purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Si la Podeni, in comuna Vulturesti, echipajele de pe ambulanta au intervenit la un accident soldat cu o victima aflata in stare de inconstienta. „Ambulanța SMURD tip C1 (TIM) și un echipaj specializat intervine în sprijinul unei ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, pentru acordare îngrijiri medicale de specialitate pentru o persoană aflată în stare de inconștiență, victima unui accident rutier produs în localitatea Podeni, comuna Vulturești”, a mai transmis purtatorul de cuvant al ISU Vaslui.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ