Primii mici de la Boureanu (foto)

Boureanu si-a început campania cu sprijinul PSD

CA LA PROSTI Prima întâlnire electoralã a candidatului PDL pe colegiu deputati Husi a avut loc în comuna Duda Epureni cu largul sprijin al primarului PSD, Petricã Chiriac. Culmea e cã la întâlnire au participat atât primarul, vicele (PNL), Petru Simileanu, cât si presedintele organizatiei PNL din comunã, Valicã Iulian! Alãturi de ei, câtiva sãteni au mâncat si au bãut multumindu-i candidatului care a fãcut cinste.

Asearã mai putin de 30 de sãteni au mâncat doi mici cu mustar, la Cãminul Cultural din Duda, serviti pe o bucatã de carton! Flãmânzi si înfrigurati, oamenii, bãtrâni în mare parte, n-au spus “nu” pomenii si s-au bucurat de mititei. Întâlnirea l-a avut în prim plan pe Cristian Boureanu prezentat drept salvatorul zonei. Culmea e cã la întâlnire a fost prezentã toatã conducerea USL din comunã! Primarul Chiriac s-a scuzat, declarând cã el a stat “mai în spate”: “Este adevãrat cã a fost o întâlnire în Cãminul Cultural dar nu a fost o întâlnire electoralã, a fost doar o întâlnire cu cetãtenii. Eu nu stiu ce s-a întâmplat acolo si nici dacã s-a dat mâncare si bãuturã pentru cã am stat mai în spate.”, a declarat, vizibil încurcat de situatie, primarul pesedist. De altfel, conform unor surse din zonã, imediat dupã aceastã “faptã”, Dumitru Buzatu, l-a trimis pe Aurel Cãciulã, vicepresedintele Organizatiei PSD Husi pentru a se convinge cã situatia este realã. Primarul Chiriac s-a justificat în fata sefului, spunând cã a venit la actiunea organizatã de Boureanu pentru a încasa chiria pe salã.

Liberalii în comitetul de primire al lui Boureanu

Pentru ca trãdarea sã fie completã la eveniment pe lângã primarul pesedist a fost si colegul sãu de aliantã, viceprimarul Simileanu. Explicatia acestuia a fost la fel de hilarã: “Eu am trecut pe acolo pentru cã am vãzut lume adunatã la Cãminul Cultural si-mi era fricã sã nu iasã scandal. Am fost asa de gurã-cascã. Eu nu stiam de adunare si de curiozitate am intrat sã vãd cine e pe acolo. N-am stat mult”. Viceprimarul liberal se dã singur de gol, confirmând cã si alti liberali de frunte din comunã au fost prezenti la chermezã: “Parcã l-am zãrit si pe Valicã Iulian (presedintele PNL din Duda-Epureni) la aceastã întâlnire, dar vã repet cã noi nu am organizat nimic” Acestea vor trebui sã dea explicatii sefilor de la Vaslui, mai ales cã pe colegiu de senat Husi, candideazã un liberal, chirurgul Nelu Tãtaru, care pentru a câstiga un mandat de parlamentar are nevoie ca de aer de toate voturile liberalilor, într-un colegiu în care PDL a obtinut cel mai bun scor la alegerile locale din judet.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ