spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Primul Campionat de Vorbit în Public desfãsurat la Bârlad

- Advertisement -

DEBUT… Campionatul de Vorbit în Public, prima editie, se va desfãsura pe 6 septembrie, la ora 18.00, la Cinematograful „Victoria” din Bârlad. Acesta se adreseazã elevilor de liceu din Bârlad si, în afarã de faptul cã este pentru prima datã când se organizeazã asa ceva în orasul rulmentilor, mai existã o premierã: toate fondurile ce se vor strânge în urma acestui campionat, vor merge la Fundatia Cristi’s Outreach din localitate, pentru copiii cu autism.

Vorbitul în public nu este un talent înnãscut, ci unul dobândit. Oricine poate deprinde aceastã abilitate, nu este rezervatã unui anumit grup de persoane.  Dupã o varã de distractie si de antrenamente neconventionale, asteptarea a luat sfârsit. Campionatul este organizat de Asociatia RestartEdu din Bârlad. Vor fi 12 concurenti, fiecare cu galeria lui de sustinãtori, iar concursul se va desfãsura în douã etape. Publicul va desemna un singur campion si va alege o galerie pentru a fi premiatã.

„Suntem gata sã urcãm pe scenã,finally! Cei 12 eroi ne vor împãrtãsi povestile lor despre  cum îsi imagineazã o lume mai bunã. Când? 6 septembrie, ora 18. 00. Unde va fi? La Cinema Victoria Bârlad. (Acum în conditii optime) De ce? Pentru o super experientã, inspiratie si fun! În plus, toate veniturile se duc cãtre centrul terapeutic pentru copiii bolnavi de autism – Cristi’s Outreach Bârlad. Invitatia este valabilã contra unei donatii de 30 de lei, bani care vor fi donati, asa cum am spus. Vom vorbi despre adolescentã si lectiile ei, respectiv despre independentã si relatiile interumane”, a precizat unul dintre organizatori. Asadar, sunteti asteptati pe 6 august, orele 18.00 la Cinematograful „Victoria”, în sala mare!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.