19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Primul câștigător din luna martie a concursului “Te abonezi și câștigi!” și-a folosit voucherul de cumpărături la magazinele Radical

CÂȘTIGĂTOR… Gheorghe Cojocaru, din municipiul Vaslui, este primul câștigător al concursului “Te abonezi și câștigi”, organizat de cotidianul Vremea Nouă, în luna martie. Bărbatul a intrat în posesia unui voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei pe care l-a folosit la magazinul Radical din strada Călugăreni. După ce și-a achiziționat produsele de care a avut nevoie, Gheorghe Cojocaru ne-a povestit că este prima dată când câștigă la un concurs. Redacția Vremea Nouă îi așteaptă și pe ceilalți trei câștigători să-și ridice voucherele în valoare de 1.500 de lei și să facă cumpărături la magazinele Radical din județ.

Vasluianul Gheorghe Cojocaru este unul dintre dintre cei patru câștigători ai concursului organizat de Vremea Nouă, în luna martie, unde au fost puse la bătaie vouchere de cumpărături în valoare de 2.000 de lei. Bărbatul, abonat fidel al cotidianului nostru de mai mulți ani, spune că este pentru prima dată când câștigă un asemenea concurs. Pentru Gheorghe Cojocaru, concursul “Te abonezi și câștigi”, organizat în luna martie, a însemnat un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei, bani pe care i-a folosit pentru amenajarea grădinii și locuinței sale. Gheorghe Cojocaru a ales depozitul de materiale de construcții al Radical Grup SRL din Vaslui, situat pe strada Călugăreni, la ieșirea din oraș înspre Bacău, de unde a cumpărat o găleată de var de 15 litri, împreună cu o amorsă gratuită, o soluție antimucegai, un sandwich maker, câteva lame de tăiat metal și colorant pentru var. “Sunt un cititor fidel al ziarului dumneavoastră și sunt abonat de mulți ani. Nici nu mai știu de când. Mă bucur că am câștigat acest premiu, mai ales că produsele achiziționate îmi vor prinde bine în această primăvară. Nu am mai câștigat nicioadată astfel de concursuri, dar poate am spart gheața, cine știe. Ca să câștigi, important este să te înscrii și să participi», spune Gheorghe Cojocaru. De asemenea, ceilalți trei câștigători sunt așteptați să-și ridice premiile. Este vorba despre Ghiban Grigore din satul Hurduci, comuna Dimitrie Cantemir (care, din discuțiile avute cu acesta, am înțeles că este fostul primar al comunei), de Ștefan Costea din Șuletea și Ioan Pricop din Bârlad.

Concursul continuă

Concursul “Te abonezi și câștigi!” continuă și în luna aprilie. Cum Iepurașul de Paște își face încălzirea, acesta are pentru cititorii Vremea Nouă trei premii surpriză, ouă de ciocoloată pline cu bani gheață. În joc sunt trei astfel de ouă. În primul va fi 900 de lei, în cel de-al doilea iepurașul a ascuns 600 de lei, iar în ultimul 300 de lei. Pentru a intra în concurs trebuie să te abonezi în această lună la ziarul nostru și cu chitanța de 27 de lei (contravaloare lunară a unui abonament), sună la telefonul 0235.310000 pentru a te înscrie pe listele cu abonați fideli, de unde sunt extrași cei trei câștigători. Dacă te-ai abonat la postaș, păstrează chitanța pe care acesta ți-o dă.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here