spot_img
17.3 C
Vaslui
30-mai-2023

Primul deces la un pacient cu „Flurona“ în România

spot_imgspot_img
- Advertisement -

O femeie în vârstă de 74 de ani diagnosticată cu „Flurona”, termen folosit pentru infecţia simultană cu virusul gripei sezoniere şi COVID-19, a decedat, a anunţat, luni, managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sf Parascheva” din Iaşi, dr Florin Roşu.

Potrivit sursei citate, pe lângă cazul acestei femei, a mai fost înregistrat încă unul, al unui bărbat în vârstă de 69 de ani, ambii cu domiciliul în judeţul Iaşi, relatează Agerpres.

Cei doi pacienţi prezentau la internare dureri musculare, febră, cefalee şi afectare pulmonară fiind internaţi şi diagnosticaţi cu dublă infecţie în urma testului efectuat în cadrul laboratorului nostru, unde, dintr-o singură probă, se poate diagnostica virusul gripal, SARS- CoV2 şi virusul respirator sinciţial. A fost confirmat diagnosticul de ‘flurona’, în cazul ambilor bolnavi. Ei au necesitat, încă de la internare, îngrijire în secţia de Terapie Intensivă„, a declarat dr Florin Roşu…https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/primul-deces-la-un-pacient-cu-flurona-in-romania-2233383.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.