23.7 C
Vaslui
28-iun.-2022

Prin ce au trecut mai mulți elevi atunci când s-au întâlnit cu un profesor de matematică. „Nu avea nicio temere că poate fi observat de alții”

Un bărbat de 67 de ani, fost profesor de matematică, din județul Timiș, a fost condamnat la doi ani de închisoare, fiind găsit vinovat de agresiune sexuală împotriva unui băiat de 15 ani. Alți doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, au relatat cum au fost ademeniți de fostul cadru didactic, unul dintre ei chiar în timpul meditațiilor.

Un profesor de matematică din județul Timiș a început să racoleze adolescenți, în scopuri sexuale, după ieșirea la pensie. Abuzurile au fost descoperite în vara acestui an, chiar în timpul desfășurării Evaluării Naționale.

După susținerea probei la limba română, un elev de clasa a VIII-a a mers în parcul din apropierea școlii, pentru a-și aștepta colegii să analizeze subiectele examenului.

Matei* s-a așezat pe o bancă și naviga pe internet, pe telefon, când, la scurt timp, lângă el s-a așezat un bărbat. Nu îl cunoștea pe acesta, însă nu s-a speriat, fiindcă bărbatul părea amabil. A intrat în discuție cu el, iar când a aflat că tocmai ieșise din sala de examen, i-a spus că este profesor de matematică.

Citeşte întreaga ştire: Prin ce au trecut mai mulți elevi atunci când s-au întâlnit cu un profesor de matematică. „Nu avea nicio temere că poate fi observat de alții”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here