Prin noroaie și frig, pentru a face fericiți încă 700 de copii! (FOTO)

DĂRUIRE… 16 decembrie a fost a zecea zi de când caravana „Dar de Crăciun” a Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși străbate satele Episcopiei Hușilor pentru a aduce daruri și ajutoare copiilor. 700 de copii din zonele Murgeni și Huși au fost fericiți că i-a vizitat Moș Crăciun.

Aproximativ 350 de copii, proveniți din familii greu încercate, au fost vizitați și au primit daruri constând în îmbrăcăminte și încălțăminte noi, de iarnă, tablete pentru cursurile școlare online, produse de igienă personală, pachete alimentare și jucării.

„Am ajuns ieri în satele Pădureni, Davidești, Capotești, Văleni, Urlați, Grumezoaia, Tupilați, Raiu, Cârja, Floreni, Fedești, Corni Albești, Crețești de Sus și de Jos, din Protopopiatul Huși, alături de Moș Crăciun, de asistentele Asociației și de colindători. Bucuria copiilor a fost imensă, ceea ce ne întreține entuziasmul de a ajunge la cât mai mulți dintre ei.

Tot ieri am continuat să aducem și cadourile copiilor care i-au scris Moșului. Scrisorile au ajuns la Asociația Filantropia Ortodoxă Huși și, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare din Timișoara, fiecare copil a primit ceea ce scrisese. Alte 350 de daruri au fost trimise ieri, prin preoții parohi, către comunitățile în care timpul nu ne-a mai permis să ajungem”, a menționat părintele Vladimir Beregoi, președintele Asociației “Filantropia Ortodoxă” Huși.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ