27.3 C
Vaslui
01-oct.-2022

Prins cu 231 km/h pe Drumul Expres Craiova-Pitești. Cum a fost pedepsit șoferul

- Advertisement -

Un șofer în vârstă de 40 ani, din Dolj, a fost surprrins circulând cu o viteză de 231 km/h pe Drumul Expres Craiova-Pitești (DEx 12). În mașină se mai aflau alți doi bărbați.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt l-au surprins pe șofer luni, 21 septembrie 2022, în jurul orei 10:00, pe Drumul Expres Craiova-Pitești (DEx12),  în afara localității Piatra-Olt, aparatul radar indicând o viteză  de 231 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h.

„Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani din municipiul Craiova, județul Dolj. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.450 de lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

În mașină cu șoferul vitezoman se mai aflau doi bărbați. Șoferul nu și-a putut motiva „urgența”…https://adevarul.ro/stiri-locale/slatina/prins-cu-231-kmh-pe-drumul-expres-2206890.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.