Prins în zona de frontieră, la volanul unui ansamblu de vehicule, fără drept de conducere!

CERCETAT… Un tânăr de 27 de ani, cu cetățenie română, a fost depistat de polițiștii de frontieră  din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, conducând un ansamblu de vehicule, deși  permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea dreptul. Bărbatul este acum cercetat pentru conducerea  unui vehicul, deși nu avea acest drept.

Polițiști de frontieră din cadrul  Sectorului Poliției de Frontieră Huși,  aflați de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Drânceni, un ansamblu rutier format dintr-un autoturism și o remorcă, ambele înmatriculate în România, condus de cetățeanul român P.B., în vârstă de 27 de ani.

“La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că tânărul nu deține permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul în cauză.  Polițiștii  de frontieră  efectuează   cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către  o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei  sau   subcategoriei  din care face parte vehiculul   respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.”, a precizat subcomisarul de poliție Irina Mirică,  purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ