Prins la volan fără permis

DOSAR… Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși efectuează cercetări în privința unui tânăr cu cetățenie română care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea dreptul.

Astfel, în ziua de 20 februarie, în jurul orei 11.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Drânceni, un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și o remorcă, ambele înmatriculate în județul Iași, condus de cetățeanul român P.I., în vârstă de 25 de ani. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține premis de conducere valabil pentru categoria E, necesar pentru a putea conduce vehiculele în cauză. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.
1 COMENTARIU

  1. Soc… soc… soc , click aici :)) numai c*cat mancati. Nu avea E-ul ca a luat permisul cu spaga nu stia ca peste 750kg iti trebuie inca o categorie.

LĂSAȚI UN MESAJ