spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Prinși după ce au furat banii strânși din pensie a doi bătrâni!

spot_imgspot_img
- Advertisement -
PRINȘI… Cei doi tineri ar fi pătruns, fără drept, prin escaladarea gardului, în curtea a doi bătrâni, iar ulterior, prin forțarea unei ferestre, ar fi pătruns în locuința acestora, de unde ar fi sustras suma de 20.400 de lei.

NOAPTEA MINȚII… Doi tineri, unul de 22 de ani și unul de 18 ani, în loc să facă bani prin muncă, au trecut la o metodă mai ușoară: au furat agoniseala din pensie a doi bătrâni, care strângeau bani pentru înmormântare! I-au lăsat pe bătrâni fără 20.400 de lei, iar apoi au dat bir cu fugiții. Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Iana au documentat și probat activitatea infracțională a celor doi bărbați, din localitatea Rugăria, comuna Voinești. Nu a fost grea misiunea lor, deoarece se pare că cei doi au mers direct la „pont”! Bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, cei doi au fost reținuți, primind de la procurorul de caz măsura de punere sub control judiciar pentru 60 de zile. Paguba celor doi bătrâni a fost recuperată în proporție de 80%.

Polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Iana au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 22, respectiv 18 ani, din localitatea Rugăria, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 03/04 iulie a.c., bărbații cercetați ar fi pătruns, fără drept, prin escaladarea gardului, în curtea locuinței persoanelor vătămate, un bărbat în vârstă de 86 de ani și o femeie în vârstă de 74 de ani, din localitatea Rugăria, iar ulterior, prin forțarea unei ferestre, ar fi pătruns în locuința acestora, de unde ar fi sustras suma de 20.400 de lei. Prejudiciul creat în urma săvârșirii infracțiunii a fost recuperat în proporție de 80 %. „În cursul zilei de 05 iulie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de cei doi bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ieri, pe 06 iulie a.c., aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive, primind măsura a 60 de zile de control judiciar. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților”, a precizat Mihaela Manoilă, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.