spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Prinși la furat cablu telefonic. Un ieșean i-a vazut pe camerele de supraveghere și a chemat poliția

- Advertisement -

Trei tineri din Miroslava au vrut să dea o lovitură furând cablu telefonic. Au ales ca țintă o zonă izolată, în care sperau să nu fie văzuți. În cele din urmă însă, au căzut chiar în brațele unei patrule de poliție.

Capul „afacerii” a fost Constantin Calistru, recidivist. Deși nu avea permis de conducere, el s-a urcat la volanul unui autoturism Opel, împreună cu Petru Duduță și Ștefan G., acesta din urmă fiind minor. În noaptea de 22 noiembrie 2021, în jurul orei 21.00, cei trei au mers până în Breazu, la marginea pădurii Mârzești. Au parcat pe șoseaua Copoului, după care au mers pe jos aproximativ 500 de metri, până într-un punct în care ochiseră un tronson de cablu de circa 50 de metri lungime. Duduță a rămas de pază, iar ceilalți doi au trecut la treabă. Cu un bomfaier și un foarfece de grădinărit, Calistru a tăiat cele două capete ale cablului, apoi l-a ajutat pe Ștefan G. să se cațere pe stâlp, pentru a-l trage jos. În toiul „muncii”, au fost întrerupți de Duduță, care i-a anunțat că un localnic a ieșit în curtea locuinței sale și este posibil să îi fi văzut. Hoții au abandonat cablul și au fugit prin pădure.

Cei trei au ieșit înapoi pe DJ 282, dar nu au mai apucat să ajungă la mașină, fiind opriți și legitimați de un echipaj de poliție. Au recunoscut imediat că au încercat să sustragă cablu telefonic și i-au condus pe polițiști la locul faptei și la locul unde parcaseră…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/prinsi-la-furat-cablu-telefonic-un-iesean-i-a-vazut-pe-camerele-de-supraveghere-si-a-chemat-politia–1632314.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.