-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Prințul Harry spune că anumiţi membri ai familiei regale „s-au aliat cu diavolul” pentru a-şi reabilita imaginea

- Advertisement -

Prinţul Harry a acordat un interviu postului de televiziune britanic ITV cu doar câteva zile înaintea lansării oficiale a volumului său de memorii, „Spare” („Rezerva”).

El a făcut dezvăluiri despre rivalitatea cu fratele lui mai mare, înmormântarea prinţesei Diana şi dorinţa de a se reconcilia cu familia regală a Marii Britanii.

Despre motivele pentru care a scris această carte Harry a spus că a suferit „la 38 de ani… din cauza unor dezinformări şi manipulări intenţionate”, care l-au determinat să scrie acest volum de memorii, pe care îl consideră „necesar” pentru stabilirea „faptelor istorice”.

Însă nimic „nu a fost făcut cu intenţia de a-i răni sau de a le face rău” tatălui său – regele Charles al III-lea -, fratelui său mai mare – prinţul William – sau familiei regale. Prinţul Harry a spus că a simţit nevoia să se exprime public deoarece „anumiţi membri ai familiei au decis să se alieze cu diavolul pentru a-şi reabilita imaginea” pe seama lui şi a altor membri ai familiei regale britanice…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/printul-harry-spune-ca-anumiti-membri-ai-familiei-2233264.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.