23.7 C
Vaslui
28-iun.-2022

Prinţul William anulează o vizită la o fermă din Belize din cauza sătenilor: „Nu vrem să aterizeze pe pământul nostru”

Prinţul William şi soţia sa Kate au anulat o vizită prevăzută pentru acest weekend la o fermă de cacao din Belize, prima etapă a turneului lor în Caraibe, din cauza unui „subiect sensibil” legat de populaţia locală, au indicat sâmbătă serviciile lor, scrie AFP.

Cuplul trebuia să viziteze această fermă din satul Indian Creek, duminică, dar aceasta a fost anulată.

„Putem confirma că din cauza unor probleme sensibile care implică comunitatea din Indian Creek, vizita a fost mutată într-o altă locaţie. Detalii suplimentare vor fi furnizate în timp util”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Palatului Kensington.

Indian Creek este în conflict cu privire la o proprietate în litigiu cu Flora and Fauna International, o organizaţie caritabilă al cărei sponsor este prinţul William. Locuitorii s-au opus, de asemenea, ca elicopterul cuplului regal să aterizeze pe terenul de fotbal din sat, potrivit tabloidului Daily Mail.

„Nu vrem ca ei să aterizeze pe pământul nostru, acesta este mesajul pe care vrem să-l transmitem. Ei ar putea ateriza oriunde, dar nu pe pământul nostru”, a declarat preşedintele Indian Creek Village, Sebastian Shol, citat de Daily Mail.

Citeste mai mult: adev.ro/r8zoul

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here