31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Prinţul William apare răzând alături de cei trei copii ai săi într-o fotografie oficială de Ziua Tatălui

Palatul Kensington a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie cu Prinţul William şi cu cei trei copii ai săi cu ocazia Zilei Tatălui, sărbătorită în fiecare an în Marea Britanie în a treia duminică din luna iunie.

Fotografia îl întruchipează pe prinţul William zâmbind larg alături de copiii săi şi ai soţiei sale Kate, prinţul George, în vârstă de 8 ani — în stânga tatălui —, prinţesa Charlotte, şapte ani — în dreapta tatălui — şi prinţul Louis, de patru ani — pe umerii lui William. Poza a fost făcută anul trecut, în vacanţa pe care au petrecut-o în Iordania.

Prinţul William va împlini marţi, 21 iunie, 40 de ani, iar cuplul va anunţa curând şi mutarea lor la Palatul Windsor, relatează Daily Mail, pentru a fi mai aproape de Regină. Fotografia publicată de Ziua Tatălui este diferită de celelalte imagini oficiale prin faptul că nu a fost realizată de Ducesa de Cambridge, care este pasionată de arta fotografică.

Palatul Kensington a anunţat că portretul familiei a fost realizat de un fotograf profesionist, care nu a fost numit, în timpul vacanţei petrecute de cei cinci în Iordania în toamna anului trecut. O imagine asemănătoare cu familia regală a fost folosită anul trecut, ca felicitare de Crăciun. Fotografia îi prezintă pe cei doi duci de Cambridge care zâmbesc alături de copiii lor.

Citeste mai mult: adev.ro/rdpurf

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here