spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Priorităţile viitorului guvern: salariile bugetarilor şi pensiile. Astăzi Ponta va anunţa lista miniştrilor

- Advertisement -

Victor Ponta va anunţa astăzi lista miniştrilor care ar putea guverna România din 7 mai, daca parlamentarii vor da votul de învestitură. Premierul desemnat a discutat pentru prima oară în noua sa calitate cu delegaţia FMI. Prioritare vor fi salariile bugetarilor şi pensiilor, susţine Ponta.

Guvernul condus de Victor Ponta va avea 20 de membri aleşi din rândul USL. Singurul ministru confirmat este preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, care va ocupa portofoliul de la agricultură. Învestirea se va desfăşura rapid, pentru a transmite un mesaj de stabilitate. Ponta doreşte ca reprezentanţii FMI să poată pleca la Washington cu scrisoarea de intenţie semnată de cabinetul său.

România nu este nici pe departe într-o situaţie economică atât de bună, pe cât susţinea fostul cabinet condus de Mihai Răzvan Ungureanu, atrage atenţia Ponta.

Premierul desemnat l-a chemat la întâlnirea cu delegaţia FMI şi pe actualul ministru de finanţe, Bogdan Drăgoi, de la care a preluat datele despre starea ţării.

Priorităţile viitorului guvern sunt salariile bugetarilor şi pensiile, adaugă premierul desemnat.

Termenul limită pentru revenirea salariilor şi restituirea banilor pentru pensionari va fi anunţat după prima şedinţă de guvern a cabinetului Ponta.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.