9.4 C
Vaslui
22-mart.-2023

Probleme? Laurenţiu Duţă se uită strâmb rău la nevastă, sub ochii fetiţei

- Advertisement -

Distracţie fără margini pentru vedete pe plajă sau în cluburi. Litoralul a fost luat cu asalt, cu ocazia minivacanţei de 1 Mai şi totodată a deschiderii sezonului la mare, iar starurile autohtone nu au lipsit, înghesuindu- se la diversele petreceri organizate sâmbătă seara. Evident, distracţia a ţinut până în zori, şampania a curs în valuri, paharele de băutură s-au tot umplut, iar petrecăreţii au dansat şi au admirat animatoarele mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate.

În acest timp, fetița lor, Lorena, în vârstă de cinci ani, s-a jucat cuminte cu alți copii

Alte celebrități mioritice însă s-au mulțumit doar cu câteva ore petrecute la plajă, alături de familie. Este și cazul lui Laurențiu Duță, care a stat la taclale cu soția lui, Ianula, în timp ce fetița lor se juca sub ochii lor. La un moment dat, discuția dintre soție și fostul membru al trupei 3rei Sud-Est a devenit tensionată. Fotoreporterii Libertăţii l-au surprins, foarte supărat, uitându-se urât la Ianula.

Laurențiu Duță a debutat la vârsta de 17 ani, cu piesa ”Cifre”, însă succesul îl cunoaște în anul 1997, când, alături de Viorel Șipoș și Mihai Budeanu pue bazele formației 3rei Sud Est. Trupa a făcut furori cu piese precum ”Ai plecat”, care a rezistat în topuri și in toate discotecile din țară timp de un an, ”Amintirile”, ”Când soarele răsare”, ”Iubire”. 3rei Sud Est a lansat nouă albume de studio, plus alte compilații și remixuri: `3 Sud Est` (1998), `Visul meu` (1999), `Mileniul III` (1999), `Imi plac ochii tai` (2000), `Sentimental` (2001), `Top` (2002), `Symbol` (2003), `Cu capu-n nori` (2005), `Iubire` (2007). Trupa s-a destrămat la sfârșitul anului 2008, după care Laurențiu Duță s-a concentrat pe cariera solo.

www.libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

216 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.