0.8 C
Vaslui
01-dec.-2022

„Procesul intelectualilor” se mută la Curtea Supremă! Filosoful Gabriel Liiceanu nu renunță la lupta contra scriitorului ieșean Liviu Antonesei! Miza litigiului: 50.000 de euro!

- Advertisement -

Filosoful Gabriel Liiceanu nu renunță la lupta în instanță cu scriitorul ieșean Liviu Antonesei. Pe 31 decembrie 2020, filosoful a formulat recurs împotriva sentinței emisă de Curtea de Apel Iași. „Procesul intelectualilor” a ajuns la ultimul capitol, acesta urmând a se desfășura la Înalta Curte de Casație și Justiție. Miza litigiului o reprezintă în continuare daune morale în valoare de 50.000 de euro

„Procesul intelectualilor” se mută la Curtea Supremă! Astfel, filosoful Gabriel Liiceanu nu renunță la lupta contra scriitorului ieșean Liviu Antonesei! În ultima zi a anului trecut, Liiceanu a depus la Curtea de Apel Iași un recurs la decizia luată de instanță în litigiul cu Antonesei.
Astfel, acum, dosarul ar urma să ajungă la Înalta Curte de Casație și Justiție. De altfel, acesta pare a fi ultimul capitol în cadrul telenovelei dintre cei doi intelectuali. Acum, urmează ca judecătorii de la Curtea Supremă să decidă cine are dreptate în acest proces.

Liviu Antonesei a câștigat de două ori contra lui Gabriel Liiceanu

În urmă cu aproximativ două luni, Curtea de Apel Iași a respins apelurile formulate de Editura Humanitas și Gabriel Liiceanu în procesul cu Liviu Antonesei. Inițial, Tribunalul Iași a respins acțiunile filosofului și editurii amintite.
Totuși, acum, Gabriel Liiceanu a decis din nou să conteste sentințele emise de cele două instanțe ieșene. De altfel, Liiceanu a sugerat încă de la prima sentință că nu ar fi normal să existe „afinități locale”. … https://www.bzi.ro/procesul-intelectualilor-se-muta-la-curtea-suprema-filosoful-gabriel-liiceanu-nu-renunta-la-lupta-contra-scriitorului-iesean-liviu-antonesei-miza-litigiului-50-000-de-euro-exclusiv-4099905?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.