17.7 C
Vaslui
02-oct.-2022

,,Procurorul’’ Veselu ameninta: ,,Te omor, in Dumnezeul ma-ti!’’

- Advertisement -

ULTIMUL OM… Supãrat cã am publicat modul rusinos în care a pierdut examenul de admitere în magistraturã, avocatul Bogdan Emilian Veselu a lansat mai multe amenintãri la adresa reporterilor de la Vremea Nouã. Într-o înregistrare a unei discutii avute cu avocatul turmentat, vineri, acesta nu si-a mai putut struni nervii si a izbucnit: “Uãi, tu mai stii cã ai fost angajatul lui taicã-meu? Te omor, în Dumnezeul mã-tii!”, fãcând referire la perioada în care tatãl sãu controla fostul Monitorul de Vaslui, ca director al lui S.O.Vântu. Nemultumirea avocatului, despre care colegii spun cã este mai tot timpul sub influenta bãuturilor alcoolice, este legatã de faptul cã am publicat materialul privind nota de 1,40 de la INM, cea mai micã din tarã.

Avocatul Veselu, cunoscut în lumea magistraturii pentru stãrile sale bahice, se dã în spectacol, dupã prestatia jalnicã de la Institutul National al Magistraturii, pe 21 noiembrie, când a primit pentru lucrarea scrisã doar 1,40, cea mai micã notã de la acest examen. Vineri, acesta a sunat la ziar, cu “tolba” plinã de amenintãri la adresa ziaristilor de la Vremea Nouã. Iatã cum a decurs discutia cu avocatul care doreste sã fie procuror, adicã om pus în slujba legii. Limbajul lui Veselu seamãnã mai mult cu cel al unui infractor, decât al unui procuror.

Bogdan Emilian Veselu: Ce s-a întâmplat, bãi tatã, ce ai scris aici despre mine, în ziar?

Reporter: Am scris un material despre nota de la examen, atâta tot.

B.E.V.: Auzi? Stii foarte bine cã ai fost angajatul lui taicã-meu? (Romeo Veselu, unul dintre directorii lui Sorin Ovidiu Vântu, pe vremea în care era director la Gelsor Vaslui, n.r.)

Rep: Niciodatã nu am fost angajatul tatãlui tãu.

B.E.V.: Îmi bag p…a cât esti tu de mare, te omor în Dumnezeul mã-tii!

Rep: De ce înjuri?

B.E.V.: Pãi nu te înjur, nu esti om serios, atâta tot.

Rep: De ce înjuri?

B.E.V.: Tu mãcar ai verificat?

Rep: Da, e realã informatia.

B.E.V.: Da, vezi cã este dosar penal acolo.

Rep: Mã dai în judecatã?

B.E.V.: Nu numai pe tine, toatã redactia.

Rep: Pentru ce anume?

B.E.V.: Nu stiu, lasã cã gãsim noi un motiv. (…) De ce m-ai fotografiat acolo în redactie?

Rep: Ce, a fost un lucru rãu?

B.E.V.: Nu s-a întâmplat niciodatã sã iau bãtaie în centru. (…) Dacã tu asa sustii, o sã sustii pe pielea ta. (…) Eu ti-o spun: de la mine, moarte vine!”

În ianuarie, va merge din nou la examen

Desi s-a fãcut de râs si toti avocatii din Vaslui s-au distrat copios auzind de prestatia penibilã de la INM, avocatul Veselu continuã sã creadã cã va câstiga examenul pentru un post de procuror. Într-o discutie avutã cu acesta, ne-a spus cã la începutul lunii ianuarie va merge la un alt examen, la Bucuresti. “Voi lua pe putin 77 de puncte. O sã vezi, am sã ajung procuror”, a spus Bogdan Veselu. Acesta a ajuns prilej de ironii în Baroul Vaslui, dupã ce colegii sãi au aflat de nota obtinutã la examenul national pentru admiterea în magistraturã, pentru un post de procuror. Veselu s-a clasat, la proba scrisã, pe locul 639, ultimul posibil, obtinând 14 puncte dintr-un total de 100, si doar 1,40 nota finalã, cel mai slab avocat din România!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.