spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
01-mart.-2024

Profesoare de la un liceu de top din Olt, acuzate că au umilit și au bătut un elev. „Trezește-te, că ești în clasa a XII-a”

- Advertisement -

Un elev de la un liceu de top din județul Olt a depus o plângere la Poliție, dar și la conducerea școlii, acuzând două profesoare că l-ar fi agresat fizic și verbal.

Plângerea a fost depusă miercuri, 1 martie 2023, însă faptele s-ar fi petrecut spre finele anului trecut, în decembrie, respectiv în cursul lunii februarie 2023. Elevul învață la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal, o unitate școlară aflată de ani de zile în top 3 licee din Olt.

Cadrele didactice acuzate sunt profesori care nu s-au mai confruntat niciodată cu astfel de incidente, spune directorul liceului. Una dintre profesoare predă Matematica, iar rezultatele elevilor săi sunt remarcabile, cealaltă profesoară predă Chimia.

„La data de 1 martie a.c., în jurul orei 14:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin plângere scrisă, de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că acesta ar fi fost agresat fizic și verbal de către două cadre didactice de la o unitate de învățământ, din municipiul Caracal, unde acesta este elev…https://adevarul.ro/stiri-locale/slatina/profesoare-de-la-un-liceu-de-top-din-olt-acuzate-2247062.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.