spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Profesor pălmuit și lovit cu pumnii de tatăl unui elev pentru că l-a tras de perciuni. Cum l-au pedepsit judecătorii

- Advertisement -

Bărbatul și-a pierdut cumpătul după ce fiul său l-a sunat de la școală și i-a spus că un profesor l-a tras de păr. A venit într-un suflet la unitatea de învățământ și pentru că nu a primit explicații, l-a luat la bătaie pe dascăl.

Judecătoria Suceava l-a condamnat în 8 ianuarie pe un sucevean, tatăl unui elev, la plata unei amenzi penale de 2.400 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Decizia instanței nu este definitivă.

Anchetatorii au stabilit că, pe 12.12.2019, bărbatul a pătruns în incinta unui colegiu din Suceava și l-a lovit de mai multe ori cu palma şi pumnii pe un profesor.

„A pătruns în incinta Colegiului … Suceava, după care s-a deplasat în incinta sălii de modelaj a unităţii şcolare, împrejurare în care l-a lovit de mai multe ori cu palma şi pumnii pe numitul …, cadru didactic al instituției, fapt ce a provocat un sentiment profund de teamă şi insecuritate în rândul elevilor prezenţi în sala de clasă”, au stabilit anchetatorii…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/profesor-palmuit-si-lovit-cu-pumnii-de-tatal-unui-2330038.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.