27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Profesorii care dau meditații și proprietarii de apartamente închiriate, vizați de controale ANAF

PROIECTE… Se vor derula în acest an proiecte pilot în diverse județe ale țării care vizează veniturile din cedarea folosinței bunurilor, veniturile din meditații precum și cele din activități de înfrumusețare.

ÎN VIZOR… Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a propus să colecteze mai mulți bani la bugetul de stat în zilele următoare, iar printre modalități este verificarea contribuabililor și mărirea gradului de conformare fiscală.

În ceea ce privește conformarea voluntară, ANAF are o serie de proiecte în derulare, atât pentru persoane fizice cât și pentru cele juridice, a declarat Mihaela Drăgulin, șef serviciu în cadrul Direcției Generale de Asistență pentru contribuabili, ANAF. „Vom derula în acest an proiecte pilot în diverse județe ale țării care vizează veniturile din cedarea folosinței bunurilor, veniturile din meditații precum și cele din activități de înfrumusețare. Pentru persoanele juridice sunt două proiecte de conformare fiscală, unul în domeniul prețurilor de transfer, iar cel de-al doilea vizează marii contribuabili.” Acțiunile de conformare fiscală vizează inclusiv profesorii care dau meditații acasă, cei care își închiriază diverse bunuri, dar și stiliști care se ocupă de machiaj sau coafură, de exemplu. În momentul în care aceștia vor primi notificările de la ANAF, vor trebui să le dea curs și să-și îndeplinească obligațiile declarative și de plată. Toate categoriile de contribuabili care intră în analiza de risc vor face obiectul acțiunilor de control ale ANAF în perioada următoare, a explicat Mihaela Drăgulin.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

 1. cea mai mare evaziune a momentului este o spalatorie cu fise .Nici o spalatorie cu fise din tara nu ,,elibereaza bon fiscal ” .Apa este din put forat la mare adancime ,deci nu este contorizata .In canalizarea orasului ajung rezidurile fara a plati cineva ceva . fara angajati ,canalele sunt curatate de niste fraieri cu ziua .Acestea sunt motivele pentru care au aparut ca ciupercile dupa ploaie .ALO ANAF se aude Nu mai umblati ca orbetii .

 2. Anaf pune taxe pe avortoni!!!!
  Alloooo??
  Trezirea națiune!!!!
  Nu mai stati doar la cafele si la întins mâna!
  Puneti curu la munca, nu vii a munci la prasit ca de acolo sunteti 90 %.Nu mai pangariti populația.
  A ti încălecat națiunea niste borfasi persecutori si analfabeti mintal.
  Împreună cu biserica împreună cu toate organele de aparare si control ale acestui popor las.
  Ne ati lasat ai nimănui.
  Mizerabili.
  Stati in fotolii si executați niste amărâti.

 3. Terminati cu amenințările!
  Bun nimic nu a Ti facut doar rau.
  După ce oribilati populația cu persecuțiile de 30 de ani, ia ti alungat in toate zările, acum v au venit alte idei si idei.
  Ba cu taxe pe vorbit ba cu taxe pe cosit.
  Puneti mana si va faceti treaba in folosul românilor, nu împotriva lor, jecmanitorilor!
  Cand vine omul la ghișee nu i căutați nod in papură si l plimbati de la iafa la caiafa.
  Iar daca solicita romanul un document online, sa fie eliberat, nu obstructionat.
  Doamnele de la ghișeeeeeeee, e clar pentru toata lumea, ca va zboară tocurile cand ieșiți pe strada?
  Lasa ti garda jos sunteti in slujba cetățeanului!
  Nu va convine la munca.

 4. Și uite așa, citind comentariile, dovedim încă o data ca noi, vasluienii, suntem exponenții ideali ai zicalei: “Să moara și capra vecinului!” Vorba aia…”Săraci, dar…răi!”🤪

 5. Școala in general, nu poate asigura o pregătire specifică admiterii la un examen!…Prin urmare, care îi problema?… S-au eradicat toate găurile negre ale economiei și a mai rămas asta!Osul la treabă anaf, mergi in comerțul mare si pune lucrurile la punct, vezi administrarea banului public cum se face, vezi cu scumpirile fără justificare, energie, gaze, combustibili, etc.

 6. V ati gasit escrocii în profesori,nu? Ați făcut controale în piețe? Ați fost cumva prin bazar? Se eliberează bon fiscal cumva? Sunteți penibili!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here