spot_img
23.3 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Progamul E-facturare intră în teste din 15 septembrie. Florin Cîțu: „Pentru partea de fiscalitate, digitalizarea este prioritate zero”

- Advertisement -

Programul E-facturare va intra în teste „cam pe 15 septembrie” și va fi live din 1 octombrie, apoi dezvoltarea sistemului va urma, de la finalul anului, a anunțat, miercuri, premierul Florin Cîțu.

Sistemul „E-Facturare” presupune posibilitatea facturării electronice între firme, iar premierul anunța, la începututul lunii august, că, în prima etapă, începând din septembrie, agenții economici vor utiliza un sistem de facturare electronică pentru a încărca, stoca și descărca facturile pe care le emit, în relația cu instituțiile publice.

Avantajele sistemului

„Am spus că din această lună intrăm cu proiectul. Înțeleg că avem un demo la care mai umblăm ca să fie apoi prezentat publicului și înțeleg că pașii următori sunt așa: cam pe 15 septembrie să intrăm cu programul în producție, dar să fie test, și după aceea să-l avem de la 1 octombrie live”, a spus Florin Cîțu, miercuri, în cadrul unei ședințe de lucru pentru implementarea proiectului. …https://www.gandul.ro/financiar/progamul-e-facturare-intra-in-teste-din-15-septembrie-florin-citu-pentru-partea-de-fiscalitate-digitalizarea-este-prioritate-zero-19684769

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.