PROGNOZA DE PAŞTE 2021. Val de praf saharian în weekend şi furtuni violente

Sfârșitul săptămânii ne va aduce temperaturi peste medie, dar şi furtuni şi un val de praf care vine din nordul Saharei.

PROGNOZA DE PAŞTE 2021. Prima zi de mai și ziua de Paște ne vor aduce temperaturi peste media normală pentru această dată: maximele vor ajunge până la 30 de grade! De asemenea în weekend sunt așteptate primele furtuni puternice ale sezonului, cu un potențial mare de daune.

După un început de săptămână cu temperaturi sub medie, sfârșitul săptămânii ne va aduce temperaturi peste medie. Începând de joi, 29 aprilie, vremea se va încălzi rapid, anunţă aplicaţia meteo-radar.com

Ziua de 1 Mai va aduce temperaturi maxime de până la 28 de grade în sud și în vest. Mai răcoare va fi pe litoral, cu circa 20 de grade la Constanța și în nord-est, cu 20 de grade la Suceava.
Valul de căldură va fi însoțit, însă, de ploi cu descărcări electrice mai ales în nordul țării.

Paște, 2 mai

De Paște vom avea maxime de până la 30 de grade în Capitală și de până la 27 în estul țării. În vest începe deja să se răcorească, la Oradea maximele atingând 20 de grade.
Sunt așteptate ploi abundente mai ales în vestul și nord-vestul țării, însoțite de descărcări electrice. ….https://www.romaniatv.net/prognoza-de-paste-2021-val-de-praf-saharian-in-weekend-si-furtuni-violente_5449063.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ