27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Prognoză meteo 17 martie 2022. Ploi şi temperaturi mici în aproape toată România! Temperaturile minime ajung şi la -15 grade

Valorile termice, în special cele nocturne, se vor situa sub normele perioadei în majoritatea regiunilor.

Prognoză meteo 17 martie 2022. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 10 grade, iar cele minime între -9 și 0 grade, mai scăzute spre -15 grade în depresiunile din estul Transilvaniei.

Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări temporare și vor fi precipitații, local în zona montană și pe arii mai restrânse în vest, sud și centru, iar noaptea îndeosebi în sud-vest. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte în zona deluroasă din sud și mai ales ploi în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în sud-est și pe crestele montane. Izolat, dimineața vor fi condiții de ceață.

VINERI

ÎN ȚARĂ – Vremea va fi cu mult mai rece decât în mod obișnuit în cea mai mare parte a țării, îndeosebi dimineața și noaptea. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 9 grade, iar cele minime în general între -10 și -3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în estul şi în sudul teritoriului, unde izolat vor fi posibile fulguieli, iar ziua şi în sud-vest unde vor mai fi condiţii pentru precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în est şi sud-est, cu viteze mai mari pe litoral, amplificând senzaţia de frig.

BUCUREȘTI – Vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de 5…6 grade şi o minimă de -7…-4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

SAMBATA

ÎN ȚARĂ – Vremea va fi în general frumoasă, dar în continuare mult mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă din an; temperaturile maxime se vor încadra în general între 1 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14…-12 grade în depresiunile intramontane şi -2…-1 grad în Dealurile Crişanei şi pe litoral. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare ziua în jumătatea de sud a ţării, dar probabilitatea pentru precipitaţii va fi foarte redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze mai mari pe litoral, iar senzaţia de frig va fi amplificată şi izolat în zona Carpaţilor de Curbură şi în estul Carpaţilor Meridionali. Vor fi condiţii de ceaţă…https://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-17-martie-2022-ploi-si-temperaturi-mici-in-aproape-toata-romania-temperaturile-minime-ajung-si-la-15-grade_6333348.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here