spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Prognoza meteo de Paște. Vremea se încălzește, însă nu vor lipsi ploile

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Vremea se va încălzi treptat și la mijlocul săptămânii se vor înregistra temperaturi de până la 21 de grade, potrivit prognozei ANM. Cald va fi și de Paște, iar în noaptea de Înviere valorile termice vor fi pozitive în cea mai mare parte a țării. Cu toate acestea, în perioada Paștelui nu vor lipsi nici ploile. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 10 – 23 aprilie.

Moldova

În prima săptămână din interval, valorile termice diurne vor avea variații, mediile regionale ale maximelor se vor situa între 13 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori în data de 14 aprilie. În a doua jumătate a intervalului, mediile temperaturilor maxime vor avea tendința de creștere ușoară de la 14 grade spre 17…18 grade. Temperaturile nocturne vor avea medii cuprinse între 2 și 7 grade, creșterea semnificativă urmând a fi pe parcursul primei săptămâni. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată după data de 15 aprilie, când vor fi posibile și cantități de apă mai importante.

La munte

În prima săptămână din interval, mediile temperaturilor maxime vor fi cuprinse între 4 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în data de 13 aprilie. Minimele termice, în medie, se vor situa între -3 și 3 grade, cu valorile cele mai ridicate în data de 14 aprilie. În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendință de creștere ușoară, cu medii ale maximelor de 6…8 grade și ale minimelor de -1…1 grad. Probabilitatea pentru precipitații mixte va fi ridicată în jurul datei de 15 aprilie, când vor fi cantități de precipitații mai însemnate și din nou după data de 17 aprilie.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/meteo/prognoza-meteo-de-paste-vremea-se-incalzeste-insa-nu-vor-lipsi-ploile-2310735

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.