21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea de Paşte

Potrivit estimărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în următoarele patru săptămâni vremea va fi una plăcută şi va fi o temperatură mai ridicată faţă de normalul acestei perioade.

Astfel în săptămâna 28.03.2022 – 04.04.2022, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice.

Cu alte cuvinte, în aceste părţi ale ţării va fi mai cald decât de obicei. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele montane, ceea ce înseamnă că ploile vor fi prezente în această perioadă. După căldură, va fi o săptămână cu temperatură scăzută.

Astfel, în perioada 04.04.2022 – 11.04.2022, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale, local excedentare la munte.

De paşte va fi vreme frumoasă, soare şi căldură

Paştele catolic pică în acest an pe 17 aprilie, astfel că în această perioadă scăzută se pot bucura de temperaturi medii mai ridicate decât cele normale perioadei în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Vor fi puţine ploi în acest interval.

Citeste mai mult: adev.ro/r9hzy5

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here