spot_imgspot_img
5.8 C
Vaslui
20-apr.-2024

Prognoza verii 2022. „Cupola de foc” se instalează peste România, vor fi temperaturi sufocante. Canicula vine însoţită de fenomene extreme în weekend

- Advertisement -

Prognoza meteo pentru luna iulie. Meteorologii anunță caniculă în următoarele patru săptămâni, dar şi furtuni violente mai ales la munte.

Prognoza verii 2022. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în următoarele patru săptămâni, temperaturile se vor situa peste normalul perioadei iar cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea zonelor.

Un val de aer tropical aduce temperaturi sufocante în România, a declarat luni seară, în exclusivitate la România TV, directoarea ANM Elena Mateescu. „Va fi o vreme deosebit de călduroasă, chiar caniculară în zonele sudice ale țării. Contăm chiar pe valori de până la 35 de grade Celsius în bună parte din sudul țării, acolo unde și disconfortul termic va fi unul ridicat. 
Am înregistrat deja două recorduri ale unor temperaturi maxime zilnice, ca fiind cele mai ridicate valori maxime pentru o zi de 20 iunie, la Săcuieni, 34 de grade, față de recordul anterior, 33.8, și iată, în zona de munte, la Vârfu Vlădeasa, 21.2 grade, față de recordul anterior de 20.2 grade, iar la Turda, 33 de grade. Sfârșitul de săptămână, mai ales sâmbătă și duminică, din nou, contăm pe valori de 34-35 în bună parte din țară”, a spus directoarea  ANM…https://www.romaniatv.net/prognoza-verii-2022-cupola-de-foc-se-instaleaza-peste-romania-vor-fi-temperaturi-sufocante-canicula-vine-insotita-de-fenomene-extreme-in-weekend_6599053.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.