Progonoza meteo ANM pentru toată luna octombrie! Ne așteaptă o toamnă atipică! Temperaturile o iau razna

Gata, vremea o ia razna! ANM a dat prognoza pe următoarele săptămâni și a anunțat temperaturi care îi vor șoca pe cei mai mulți români.

Gata, vin ploile! ANM a dat prognoza pe următoarea lună și a anunțat temperaturile șoc pentru această perioadă. Prognoza celor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a fost emisă vineri și vizează vremea pe următoarele patru săptămâni.

Meteorlogii indică temperaturi mai mari față de cele normale perioadei. Cu toate acestea, România va fi lovită de ploi în prima săptămână, în centru și vest.

Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare

Astfel, în următoarele zile, mai exact în săptămăna 5-12 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile vestice, centrale, iar în restul țării vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, cu o posibilă tendință deficitară în sud-estul extrem.

Săptămâna 12-19 octombrie

Urmează apoi o încălzire a vremii în săptămâna 12-19 octombrie. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM pentru săptămâna 19 -26 octombrie

Românii trebuie să știe că în săptămâna 19 – 26 octombrie, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de mediile specifice acestui interval.

Ultima săptămână din octombrie

În ultima parte a lunii octombrie, temperaturile este posibil să fie ușor mai ridicate decât normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval în regiunile intracarpatice și ușor deficitar în rest. ….https://www.capital.ro/progonoza-meteo-anm-pentru-toata-luna-octombrie-ne-asteapta-o-toamna-atipica-temperaturile-o-iau-razna.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ