spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Programul de guvernare al PSD, gata pentru validare la Congres

- Advertisement -

Programul de guvernare al PSD şi modificările la statut trec astăzi prin dezbaterea Ligii Aleşilor Locali ai social-democraţilor şi a Comitetului Executiv.
Victor Ponta a prezentat rezultatele "cabinetului Năstase": aproape 600 de  pagini cu propuneri 2010-2020

Cele două documente vor fi validate mâine de Congresul PSD, care este precedat de o reuniune a Consiliului Naţional.

La evenimentul care se va desfăşura la Sala Palatului din Bucureşti sunt aşteptaţi aproape 5.000 de delegaţi din toată ţara, iar invitat special al lui Victor Ponta este primarul Capitalei Sorin Oprescu.

Prezenţa sa la evenimentul PSD ar putea fi primul pas al revenirii Doctorului în partidul pe care l-a părăsit în urmă cu doi ani şi jumătate, în urma unui conflict cu Marian Vanghelie.

De altfel, şeful PSD Bucureşti nu s-a arătat prea încântat de venirea lui Oprescu la tribuna Congresului, susţinând ieri că înainte de a se gândi la o relaţie cu social-democraţii primarul general ar trebui să renunţe „la afacerile cu PDL şi Elena Udrea”.

”Am încercat de doi ani o colaborare cu primarul general să nu se înțeleagă că nu-l lăsăm să funcționeze. Îl lăsăm și să plece din România. Luni pleacă la Geneva cu avionul domnului Buzăianu. Dacă vine la congresul PSD am o părere bună, dar să ne spună dacă se debarasează de Buzăianu, Bobic, de afacerile cu PDL și Elena Udrea. Nu poți spune că vrei să dărâmi un regim, dar să faci afaceri cu el”, a spus, ieri, Vanghelie în fața celor aproape o mie de delegați la Conferința PSD București.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.