33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Programul PNL-PSD pe Educaţie. Cresc salariile de bază ale profesorilor DOCUMENT

Programul de guvernare al PSD-PNL prevede salarii de bază cu 25-30% mai mari pentru profesorii care vor face activități în programul „Școala după școală”, dacă orele nu le intră în norma didactică.

Programul PNL-PSD pe Educaţie prevede salarizarea diferenţiată pe criterii de performanţă prin implementarea Legii 153/2017, creșteri salariale pentru debutanți și dezvoltarea programelor „școală după școală” în unităţile de învăţământ de stat şi creşterea calităţii serviciilor oferite, inclusiv prin acordarea unei majorări cu 25% – 30% a salariului de bază, potrivit Edupedu.ro.

Potrivit sursei citate, în programul de guvernare se vorbește despre „configurarea unui Program Național Integrat”, care să conțină mai multe servicii educaționale și măsuri pentru elevi și profesori.

Salarizarea diferențiată pentru cadrele didactice pe criterii de performanță este o noutate, fiind introdusă și o mențiune pentru creșterea salariilor profesorilor debutanți. …https://www.romaniatv.net/programul-pnl-psd-pe-educatie-cresc-salariile-de-baza-ale-profesorilor-document_5997208.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here